06 / 05 / 2024

Mustafa Akçelik

Mustafa Akçelik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, açık bulunan 5 inci derece kadrolu müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Mahmut Mustafa Hanefioğlu, Ümit Poyraz, Yasin Göven, Osman Nuri Özkök, Mustafa Akçelik, Ahmet Ersan Demir ile Erinç Çetinkaya'yı atadı.

Akçelik Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Akçelik Grup Yapı Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt İnönü Mahallesi'nde, Mustafa Akçelik Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında tapular Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na geçecek iddiası! Yasa ile neler değişiyor?

Çarpık kentleşme, göç gibi sorunların yanı sıra deprem gibi büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalan İstanbul'un nasıl dönüşeceği merak konusu oldu. İşte TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Efe Akçelik'in konuya ilişkin açıklamaları..

JPMorgan yıl sonu Merkez Bankası tahminini yükseltti!

JPMorgan Türkiye Başekonomisti Fatih Akçelik yaptığı açıklamada 2023 yıl sonu politika faizi tahminlerini yüzde 35'ten yüzde 40'a yükselttiklerini dile getirdi.

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Mustafa Hilmi Çelik nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Hilmi Çelik kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da hangi alanda görev alıyor? İşte Mustafa Hilmi Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Hacıhasanoğlu ve Muhammet Ebrar Akçelik ortaklığında kuruldu.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 TL sermaye bedeli ile Mustafa Akçal tarafından kuruldu.

Mustafa Akçelik Haberi

Mustafa Akçelik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


Karar Sayısı : 2015/527

1 – Açık bulunan 5 inci derece kadrolu Müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Mahmut Mustafa HANEFİOĞLU, Ümit POYRAZ, Yasin GÖVEN, Osman Nuri ÖZKÖK, Mustafa AKÇELİK, Ahmet Ersan DEMİR ile Erinç ÇETİNKAYA’nın atanmaları 657 sayılı Kanunun 36/A-11, 45 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı...