04 / 05 / 2024

Mustafa Aloğlu

Mustafa Aloğlu

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, uzun süredir devam eden otogar tartışmalarına katıldığı televizyon programında son noktayı koydu.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Cağaloğlu'nda taşınmalar hızlandı! Vatandaşlar sebepleri sıraladı!

91,5 bin takipçili Önder Kaya İstanbul Gezgini isimli kullanıcının, sosyal medya hesabından İstanbul Cağaloğlu'nda hızlanan taşınmalar ile ilgili yaptığı paylaşımına farklı yorumlar geldi. Peki bölgede taşınmalar niye hızlandı? Vatandaşlar ne diyor? İşte gelen yorumlar...

Ziraat GYO'nun 4 gayrimenkulünün 2023 yıl sonu değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Tünel Binası, Fethiye Projesi, Cağaloğlu Binası, Taksim Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. İşte detaylar...

Sisur Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sisur Gayrimenkul Anonim Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karslioğlu tarafından kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Tezyinart Sanat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezyinart Sanat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Eroğlu tarafından kuruldu.

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Ziraat GYO İstanbul'daki 7 binasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO, Kadıköy Rıhtım, Maslak, Cağaloğlu, Beyazıt, Aksaray Cerrahpaşa, Bahçekapı Postane ve Mecidiyeköy binalarının değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO'nun İstanbul'daki 7 binasının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Ziraat GYO İstanbul'daki 8 adet binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar...

Ziraat GYO tarafından, Galatasaray, Karaköy, Şehremini, Beşiktaş, Taksim, Çağaloğlu, Göztepe ve Beyoğlu binalarının değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Mustafa Aloğlu Haberi

Mustafa Aloğlu

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Mercan TV ekranlarında gazeteci-yazar Mustafa Aloğlu tarafından hazırlanıp-sunulan ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ programında merak edilen soruları yanıtladı.


Programın ilk bölümünde ulusal gündem hakkında görüşlerini dile getiren Başkan Kutlu, AK Parti’deki birlik ve beraberlikten bahsetti. Daha sonra Adıyaman’daki çalışmalar ve yapılıp-yapılmayan hizmetlerle ilgili soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Kutlu, özellikle son günlerde sosyal medyada tartışma konusu olan otogarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni yapılan otogarla ilgili çalışmalarının sürdüğünü ancak mevcut şartlarda ne ihaleyi alan firmanın, ne otobüs firmalarının ne de belediyenin işin içinden çıkamadığını dile getirdi.


Gözüken tek çarenin ihaleyi alan firmayla sözleşmeyi feshedip, yıllık yaklaşık 2 milyon TL zarara rağmen otogarın belediye tarafından açılması olduğunu söyleyen Başkan Hüsrev Kutlu şu bilgileri verdi: “Otogarı işletmesini KDV dahil...