30 / 04 / 2024

mustafa andıç bursa uydu kent açıklaması

mustafa andıç bursa uydu kent açıklaması

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, artan sanayi yatırımlarıyla her geçen yıl daha fazla nüfus çeken Bursa'nın sanayi bölgeleri yakınında kurulacak uydu kentlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Bursalı müteahhitler konut finansman paketinden memnun!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı konut destek paketinden memnun olduklarını dile getirdi.

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Bursa'da 226 dönüm arazi üzerine konut projesi geliyor!

Olay Gazetesi yazarı Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa'da 226 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan konut projesini kalame aldı. İşte Özdal'ın o yazısı...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

İnşaat sektöründen fiyatlarda indirim çağrısı!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat malzemelerinde indirim yapılması çağrısında bulundu. Andıç, inşaat sektörünün, 250’e yakın alt sektörün lokomotifi olduğuna vurgu yaptı.

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Bursa Orhaneli'de konutta talep patlaması yaşanıyor!

Olaycom yazarlarından Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa Orhaneli'de konut piyasasını kaleme aldı.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Konutta fiyat artışları dizginlenmeli!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Andıç, gecikmeksizin bir gayrimenkul kredi kampanyasının başlatılması ve fiyat artışlarının dizginlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

İnşaat sektörü kredi kampanyası bekliyor!

İnşaat maliyetlerindeki artışların sabırları zorladığına dikkat çeken İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursa'daki yapılar depreme hazırlanmalı!

Olay Gazetesi köşe yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinde Bursa'daki yapıların depreme dayanıklılığını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın 'Vatandaş gönül rahatlığıyla yeni konutta bile oturamayacak mı?' başlıklı yazısı...

mustafa andıç bursa uydu kent açıklaması Haberi

mustafa andıç bursa uydu kent açıklaması

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, artan sanayi yatırımlarıyla her geçen yıl daha fazla nüfus çeken Bursa'nın sanayi bölgeleri yakınında kurulacak uydu kentlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Dünya'dan Esra Özarfat'ın haberine göre; kentte, TEKNOSAB, TOGG gibi büyük yatırımların yanı sıra Kotiyak, TOSAB, Deri OSB gibi sanayi bölgelerinde de hareketlilik olduğunu ifade eden Andıç, "Bursa'nın özellikle sanayi bölgelerinin yakınlarında mavi ve beyaz yakalı çalışanlar için uydu kentlere ihtiyacı var. Bunu başarabilirsek servis taşımacılığını azaltacağız ve şehir trafiğine de katkı sağlayacağız" dedi.

Bursa'nın önümüzdeki süreçte ciddi oranda göç alacağı öngörüsünde bulunan Andıç, "İstanbul'un finans merkezi olmasıyla sanayi bölgelerinin Körfez'i dolaşıp Bursa tarafina gelmesi söz konusu. Buralarda ciddi sayıda insan çalışacak. Konut ve sosyal alanlar gerekecek. Bursa inşaat sektörü uydu...