27 / 06 / 2024

mustafa armağan 2. abdülhamit projelerini anlattı

mustafa armağan 2. abdülhamit projelerini anlattı

Tarihçi-Yazar Mustafa Armağan, Sapanca Gölü’ nden Karadeniz’e kanalla ulaşılması ve Marmaray’ın benzeri olan Sarayburnu ile Üsküdar arasına geçit yapılması projelerinin 2. Abdülhamit döneminde düşünüldüğünü söyledi...

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 ayda deprem bölgesi genelinde 75 bin konut teslim edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman'daki deprem konutlarının teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Mehmet Özhaseki de tek tek tarih verdi. 

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Çetin tarafından kuruldu.

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya adeta armağanı olan 570431 MB no frost buzdolabı cazip fiyatı, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MB no frost buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2. el konuta finansman desteği geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, 2. el konut fiyatlarıyla ilgili finansman desteği verileceğini ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

EYT'de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 Bakanı kabul etti!

Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Bilgin ve Bakan Nebati'yi taslak çalışmaları tamamlanan EYT yasası gündemiyle kabul etti.

Antalya Hali'nde soğan 2.5 TL, domates ve salatalık 3 TL! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük hallerinden biri olan Antalya Hali'nde meyve ve sebze fiyatları belli oldu. Market raflarında fiyatı dudak uçuklatan domates ve salatalık Antalya Hali'nde sadece 3 TL! Kilosu 11 TL'ye kadar çıkan patates ise sadece 2.5 TL.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyen milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek desteklerini açıkladı. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısını artırmak amacıyla 500 bin liraya ulaşan 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını hayata geçirdi.

mustafa armağan 2. abdülhamit projelerini anlattı Haberi

mustafa armağan 2. abdülhamit projelerini anlattı


“2. Abdülhamit devleti Asım’ın nesline emanet etmek istiyordu” 


Tarihçi-Yazar Mustafa Armağan, Sapanca Gölü’nden Karadeniz’e kanalla ulaşılması ve Marmaray’ın benzeri olan Sarayburnu ile Üsküdar arasına geçit yapılması projelerinin 2. Abdülhamit döneminde düşünüldüğünü söyledi. Günümüzdeki birçok fakülte, yüksekokul ve hastanenin 2. Abdülhamit tarafından hizmete açıldığını belirten Armağan, “O, devleti Mehmet Akif’in deyişiyle, Asım’ın nesline emanet etmek istiyordu.” dedi.


Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kanal İstanbul ve Sultan 2. Abdülhamit” konulu konferansta konuşan Tarihçi-Yazar Armağan, 2. Abdülhamit’in bilinen ve bilinmeyen birçok yönünü hayatından örnekler sunarak anlattı. 


Armağan, Sultan Abdülaziz’in öldürülmesinin ardından İttihat Terakki üyelerinin tahta mason olan 5. Murat’ı çıkarmak istediğini ancak aklını kaybedip garip hareketler yapması üzerine 2. Abdülhamit’in padişah olduğunu anlattı. Armağan, Osmanlı Devleti’ni istedikleri gibi yönetmek isteyenler güçlerin 2. Abdülhamit’e senet imzalattıklarını...