10 / 05 / 2024

Mustafa Baş

Mustafa Baş

Royal Teknoloji Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Ümraniye, Esenkent Mahallesi, Aşık Mahsuni Şerif Caddesi'nde kuruldu.

Konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Hayalet evler için vergi gelirse, fiyatlar düşer! 

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan yükselişler sık sık gündem oluyor. Emlakçı Mustafa Başaran, birden çok konutu olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınması gerektiğini belirtti ve bu durumda fiyatların düşeceğini söyledi. İşte ayrıntılar..

Seyran Reklam İnşaat Temizlik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyran Reklam İnşaat Temizlik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Mustafa Baş tarafından kuruldu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Ktt Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ktt Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500  bin TL sermaye bedeli  Mustafa Baş  tarafından kuruldu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den kira önerisi!

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, vakıflara ait mülkleri kiralayan esnaftan bir yıl kira alınmaması yönünde talepte bulundu.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Bakan Mustafa Varank duyurdu! Başvurular pazartesi başlıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "(KOSGEB destek programı) Başvurular pazartesiden itibaren e-Devlet aracılığıyla yapılabilecek. Girişimcilerimizi başvurmaya davet ediyorum" açıklamasını yaptı.

Mustafa Duman, Merkez Bankası'nın yeni Başkan Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya'nın görevine son verildi, yerine Mustafa Duman getirildi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bagcı İnşaat Emlak Tekstil İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bagcı İnşaat Emlak Tekstil İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bağcı tarafından kuruldu.

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bağrıaçık tarafından kuruldu.

Mustafa Baş Haberi

Mustafa Baş

Royal Teknoloji Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Ümraniye, Esenkent Mahallesi, Aşık Mahsuni Şerif Caddesi'nde kuruldu. 


Royal Teknoloji Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Yurtiçinde ve yurtdışında Her türlü arıtma tesisi kurulumu, ekipman temini, bakım, onarımını yapmak. b.Faaliyet konuları ile ilgili olarak, yurtiçi ve yurtdışından makine ve ekipman kiralamak, satın almak ve satmak, c.Faaliyet konuları ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışında tesisleri kiralamak, satın almak, satmak ve işletmek, d.Her türlü elektrik malzemesi alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. e.Her türlü ürün, mamul, yarı mamul, ticari emtia, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. f.İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası,...