01 / 05 / 2024

Mustafa Beyaz özgeçmiş

Mustafa Beyaz özgeçmiş

Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Müteahhit Mustafa Beyaz kimdir? Mustafa Beyaz, Beyazlar İnşaat'ı ne zaman kurdu? Mustafa Beyaz, sektöre ne zaman ve nasıl atıldı? İşte yanıtı....

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Hindistan'dan basmati olmayan beyaz pirinç ihracatına yasak: Fiyatlar yükselecek mi? 

Hindistan Tüketici İşleri ve Gıda Bakanlığı'nca yapılan son dakika açıklamasında, basmati olmayan beyaz pirinçte yurt içi fiyat artışını önlemek amacıyla ihracatın yasaklandığına dikkat çekildi. Peki gıda fiyatları yükselek mi? Uzmanlar açıkladı...

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Beyaz Saray’dan açıklama geldi! Benzin fiyatları düşecek mi? Akaryakıtta indirim yolda mı?

Petrol fiyatları düşecek mi? Beyaz Saray, varil petrol satışına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Mavi yakalıların maaşları beyaz yakalıları geçti, transferler başlayacak

Sanayicilerin en büyük derdi üretim. Üretimin olmazsa olmazı ise mavi yakalı çalışanlar. Bavı sektörlerde mavi yakalıların maaşları beyaz yakalıları geçmiş durumda. Sektör temsilcileri yakında transferlerin başlayacağını söylüyor.

Türkiye beyaz eşya sektörü ihracatta Avrupa şampiyonu oldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada Türkiye'nin beyaz eşya sektörünün geçen sene ihraç ettiği 26 milyon ürünle Avrupa'da birinci olduğunu belirtti.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Kerbela'daki İmam Hasan el-Mucteba Hastanesi açıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkenin Kerbela şehrinde Türk şirketi tarafından hayata geçirilen Hasan el-Mucteba Hastanesi'ni açtı.

Mustafa Beyaz özgeçmiş Haberi

Mustafa Beyaz özgeçmiş

Mustafa Beyaz kimdir?

Mustafa Beyaz, Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı. Gümüşhane’den 1968 yılında İstanbul’a ve Türkiye’nin birçok şehrine çalışmak için gelen Mustafa Beyaz ustalıktan müteahhitliğe uzanan yolda uzun yılların birikimiyle Beyazlar İnşaat’ı kurdu.


Çocukları Hülya Beyaz ve Bülent Beyaz’ı ve daha sonra da Fatma Tülin Beyaz’ı, Aslan Tunç’u şirket kadrosuna dâhil etmiştir. 


Beyazlar İnşaat

"Beyazlar İnşaat, Türkiye’nin birçok yerinde başarılı projelere imza atmıştır. Şu anda İstanbul ağırlıklı olmak üzere yenilikçi tarzı ve sağlam binalarıyla dikkat çekmeye devam etmektedir.


En büyük kaygımız insanlarımızın sağlam yapılarda gönül rahatlığıyla oturmasıdır. Sağlamlıktan sonra en önemsediğimiz konu estetik ve görsel açıdan hoş binaların yapımıdır. "Sağlam yapılarda, sağlam nesiller" çok çok önemsediğimiz bir konudur.


Günümüzde lüks konut, işmerkezleri, modern ofis, kamu binaları projelerinin inşaatını tamamlamıştır. Merkezi Büyükçekmece’de bulunan Beyazlar İnşaat, teknolojiye...