09 / 05 / 2024

Mustafa Gökgül

Mustafa Gökgül

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde Roma dönemine ait kayıp şehir bulundu

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı!

Berat Albayrak'ın istifa talebinin kabulünden sonra, Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı.

Muğla Gümüşlük'teki kaçak yapı imar affı sebebiyle yıkılamıyor!

Gümüşlük’te Antik Myndos Kenti içindeki betonarme yapıya ilişkin Mart ayında yıkım kararı alınmıştı. Fakat sahibinin imar affı kapsamında aldığı yapı kayıt belgesi yıkımı engel oluyor. 

Gümüşlük Vista Sunset fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat imzası taşıyan Gümüşlük Vista Sunset projesinde güncel fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

Depremzedelere yardım edilmesine ilişkin torba yasa Meclis'te görüşülüyor!

Bu sene meydana gelen ve 7 şehri etkileyen 3 depremde hasar gören afetzedelere yardım edilebilmesini kapsayan torba kanun teklifi TBMM'de görüşülüyor...

Ankara Güdül'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Güdül ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gönül Mimarları İnisiyatifi'nden Kanal İstanbul'a destek!

Gönül Mimarları İnisiyatifi Basın Sözcüsü Arslanoğlu, "Kanal İstanbul sadece İstanbul'un değil tüm Türkiye'nin projesidir. Sadece 16 milyonun değil, 85 milyonun, bir belediyenin değil, devletin, birilerinin değil, milletin projesidir" dedi...

Mustafa Gökgül Haberi

Mustafa Gökgül

Definecilerin kaçak kazı yaparken bulduğu kalıntılardan yola çıkan arkeologlar, ilk olarak bir şehir hamamını ortaya çıkardı. Hamamdaki 'cehennem' denilen ateş kuyusu ve suların dağılma şekilleri ise kazıyı yapan uzmanları etkiledi.


Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Gökgül, bulunan hamamın M.Ö. 2. yüzyıla ait olduğunu belirterek, "Kısa süre içinde böyle bir şaheser gün yüzüne çıkarıldı." ifadelerini kullandı. İddiaya göre, Büyük Teflek köyü yakınlarında bulunan Kale mevkiinde kaçak kazı yapan defineciler, tuğladan yapılmış bir yapı ortaya çıkardı. 


Köy Muhtarı Eyüp Baran, durumu Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerine bildirdi. Nisan ayında kazıya başlayan arkeologlar, 45 gün içerisinde bölgede o dönem kullanılmış bir şehir hamamı ortaya çıkardı. 2 katlı olan şehir hamamında su devir daim işlemi ve kazanların kaynatıldığı büyük çukurlar tespit edildi. Gökgül,...