05 / 05 / 2024

Mustafa Güleç

Mustafa Güleç

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Güleç, Mustafa Güleç, Ali Orhan Güleç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Bindirbirek Mahallesi'nde kuruldu.

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

2028 yılı için rekor hedef! Gıda ve tarımda ihracat 50 milyar dolar olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, geçen yıl 27 milyar dolarlık gıda ve tarım ürünü ihraç edildiğini belirterek, “2028 için gıda ve tarım ihracatını 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Güle güle dolar! Dünya devi resmen açıkladı! Kimsenin aklına gelmezdi! Elinde doları olanlar bakın sonra pişman olmayın

Amerika Merkez Bankası kararının açıklanmasından sonra, dolar rezerv eden küresel şirketler dolarları eritmeye başladı. Resmen dolarlara güle güle diyen bu hamle dünya devi tarafından açıklandı. Elinde dolar olanlar sakın bakmadan geçmeyin. İşte son dakika dolar kuru gelişmesi.

TOKİ Ardahan Göle’de! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları tüm Türkiye tarafından merak edilmekte. TOKİ Ardahan Göle ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Ardahan Göle Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte marketlerin güncel ayçiçek yağı fiyatları!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş ekonomik dalgalanmalara sebep oldu. Birçok sektörde fiyat artışının yaşanmasıyla birlikte gıda sektörü de bu durumdan etkilendi. Ayçiçek yağına yapılan zamlar alım gücünü güçleştirdi.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Güleç Haberi

Mustafa Güleç

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Güleç, Mustafa Güleç, Ali Orhan Güleç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Bindirbirek Mahallesi'nde kuruldu. 


Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, pansiyon,kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon...