09 / 05 / 2024

Mustafa Gümüşbaş

Mustafa Gümüşbaş

Gümüşbaş İnşaat Müteahhitlik Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Mustafa Gümüşbaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu!  Yatırımcıları peş peşe uyardı: Dikkat edin

Altın ver para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dil baştan gümüş yorumu geldi. Yatırımcıları ''dikkat edin'' diyerek uyarıda bulundu.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

Dolar 5 gün sonra net bu olacak! Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın

Ekonomi yönetimindeki değişklik sonrasında dolar kuru rekor üstüne rekor kırdı. 23 TL sınırına dayanan doların  5 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. Geri sayım başladı. Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın

Çocuklu ailelere nakit yardım: Başvurular pazartesi günü başlıyor, 650 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılan destek ödemeleri için başvurular Pazartesi günü başlayacak. Nakit yardım kapsamında, çocuklu ailelere 650 TL'ye varan ödeme yapılacak.

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirten açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sonrası yeni açıklamalar yapan 'ten sil baştan gümüş yorumu geldi.  Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak.

İslam Memiş gümüş için tarih verdi! Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.  Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek.

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Bu sene mayıs ayın faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro 65 sonra böyle olacak.  Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak!

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan kritik tarihe 7 gün kaldı. FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde belli olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Mustafa Gümüşbaş Haberi

Mustafa Gümüşbaş

Gümüşbaş İnşaat Müteahhitlik Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Mustafa Gümüşbaş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Gümüşbaş İnşaat Müteahhitlik Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.Hertürlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi veözel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...