16 / 05 / 2024

Mustafa Güven Ağar kimdir

Mustafa Güven Ağar kimdir

İZSU Genel Müdürlüğüne Mustafa Güven Ağar getirildi. Peki, Mustafa Güven Ağar kimdir? Yeni İZSU Genel Müdürü Mustafa Güven Ağar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Güven Ağar..

Mustafa Güven Ağar İZSU'nun yeni patronu oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Kanalizasyon Daire Başkanı Mustafa Güven Ağar'ı, İZSU’da Genel Müdür Yardımcısı olarak atamıştı. Kocaoğlu, Mustafa Güven Ağar’ı bu kez İZSU’nun 1 numaralı ismi olarak atadı.

TÜİK az önce açıkladı: İnşaat sektöründe güven...

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre Reel kesim (imalat sanayi) güven endeksi aynı düzeyde kalıp 103,5 değerini alırken, inşaat sektörü güven endeksi de yine aynı düzeyde kalarak 88,6 değerini aldı.

İnşaat sektörüne güven Nisan'da sabit kaldı!

TÜİL tarafından açıklanan rakamlara göre; mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi hizmette düşerken, perakendede yükseldi. İnşaat sektöründe güven endeksi sabit kaldı. İşte o rakamlar...

İnşaat sektöründe güven yine yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi verilere göre mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2024 yılının Şubat ayında bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 1,6 oranında inşaat sektöründe ise yüzde 1,0 artış gösterirken, perakende de güven yüzde 1 azalış gösterdi.

Yeni yılın ilk ayında inşaat sektöründe güven arttı!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi ocakta bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 4 arttı, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,0 geriledi, inşaat sektöründe yüzde 3,3 yükseldi. İşte o rakamlar... 

İnşaat sektöründe güven arttı! TÜİK tek tek Eylül rakamlarını açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2 düşüş gösterirken, inşaat sektöründe yüzde 1, perakende ticaret sektöründe yüzde 3 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Faiz kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama! İstikrar ve güven vurgusu yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Merkez Bankası faiz artırımına ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Bakan Şimşek, istikrar ve güven vurgusu yaptı. İşte Bakan Şimşek'in açıklaması...

Sektörel güven endeksleri açıklandı! İnşaat sektörü yüzde 3,5 geriledi

Sektörel güven endeksleri açıklandı. Bu kapsamda hizmet ve perakende ticaret sektörlerinde yükselirken inşaat sektöründe düştü.  

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4 artış gösterdi ve 91,1 olarak kaydedildi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

TÜİK açıkladı! Ekonomik güven endeksi son 16 ayın zirvesinde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ocak ayına yönelik tüketici güven endeksi verilerini açıkladı. 2022 Aralık ayında 98,1 iken, 2023 Ocak ayında ise yüzde 1,3 oranında artarak 99,3 değerini aldı.

TÜİK aralık ayı güven endekslerini açıkladı! İşte puanı artan ve azalan sektörler!

TÜİK, aralık ayı perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı. İşte verilere göre artan ve azalan güven endeksleri…

TÜİK Ekonomik Güven Endeksi Kasım 2022 verilerini açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün Ekonomik Güven Endeksi Kasım 2022 verileri açıklandı. 

Amerika'da tüketici güven endeksi açıklandı!

ABD'de Michigan Üniversitesi tarafından ölçülen tüketici güven endeksi, ağustos ayında aylık 3,6 puan artışla 55,1'e çıkarak beklentilerin üzerinde artış gösterdi.

Mustafa Güven Ağar kimdir Haberi

Mustafa Güven Ağar kimdir

Mustafa Güven Ağar kimdir?

Mustafa Güven Ağar, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından İZSU'nun başına getirildi. Mustafa Güven Ağar, 1950 yılında İzmir’de doğdu. 


1973 yılında Ege Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1973-1978 yılları arasında özel sektörde çalıştı. 1978 yılından itibaren ‘Mühendis’ olarak ESHOT Genel Müdürlüğü’nde görev yaptı. 


1987 yılında kurulan İZSU Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürü ve Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


En son Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Ağar, 02.12.2014 tarihinden itibaren İZSU Genel Müdürü olarak görevlendirildi. 


Mustafa Güven Ağar evli, 2 çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.


Mustafa Güven Ağar İZSU'nun yeni patronu...