30 / 04 / 2024

Mustafa Hakkı Kınacı

Mustafa Hakkı Kınacı

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mustafa Hakkı Kınacı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık ve Suat Gümüş ortaklığında kuruldu.

Türk kuyumculuk sektörü dünya sıralamasında ilk üçü ele geçirdi!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, kuyumculuğun 40 bin işletmesi ve 300 bin çalışanı olduğunu belirterek, “Kuyumculuk sektörü zamanında sipariş tesliminde dünya birincisi, ihracatta dünya ikincisi, üretimde dünya üçüncüsü” dedi.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Uyanık tarafından kuruldu.

Hkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hayrettin Kordel ve Mustafa Işık ortaklığında kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Faizsiz kredi için başvurular yarın başlıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) hızlı destek programı kapsamı için başvuruların yarın başladığını açıkladı. 

Kira gibi yüksek aidat ödeyenler için çarpıcı uyarı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı ve 37 yıllık avukat Mustafa Şeref Kısacık, kira gibi yüksek site aidatı ödeyenler için uyardı. Site aidatı öderken nelere dikkat etmeli? İşte tüm merak edilenler...

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Mustafa Hakkı Kınacı Haberi

Mustafa Hakkı Kınacı

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te Mustafa Hakkı Kınacı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi iş konusu;a-Piyasa araştırması yapmak, gayrimenkullerle ilgili proje analizleri yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, en verimli ve en iyi kullanım değeri analizi yapmak ve tespitlerde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, Yatırım performans değerlemelerinde bulunmak, Pazar analizleri ve araştırmaları yapmak, gayrimenkul geliştirme çalışmalarında bulunmak, bölge ekonomisi araştırmalarında bulunmak, boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizinde bulunularak, proje yönetim hizmetleri sunmak, gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama hizmetlerinde bulunmak, b-Şirket konusu ile ilgili gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde danışmanlık hizmetlerinin alınmasına yardımcı olmak, c-İnşaatların plan...