29 / 04 / 2024

mustafa ılıcalı özgeçmiş

mustafa ılıcalı özgeçmiş

2008 yılı itibariyle de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanlığı görevinde bulunan Mustafa Ilıcalı kimdir? Mustafa Ilıcalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Ilıcalı..

Emeklilere 100. yıl ikramiyesi verilecek mi? İşte masadaki formüller...

Emekli vatandaşlar maaş iyileştirmesi beklerken Türkiye Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle 29 Ekim'de bir seferlik ikramiye verilmesi de gündemde yerini alıyor. Peki, masadaki formüller neler? İşte detaylar...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Bu sefer kaçıran çok üzülür! Akbank o kampanyayı yine başlattı! Acele edin 1500 TL'yi alın

Ülkemizde hatırı sayılır geçmişe sahip olan ve bu zamana kadar faaliyet gösteren en içerikli bankalardan birisi olan Akbank yeni kampanyasını ilan etti. Müşterilerinin en sevdiği kampanyalardan olan davet ettikçe kazandıran kampanya başladı. Akbank aracılığı le müşterilere 1500 TL ödeme yapılıyor.

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar...

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Robot süpürge almanın tam zamanı! En ucuz Roborock robot süpürge 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Evlerimizde yardımcımız olan robot süpürgeler, son zamanlarda çok fazla araştırılıyor. Fiyatları nasıl, özellikleri yeterli mi, fiyatını hak ediyor mu, gibi sorular herkesin aklında vardır. İşte, kullananlar tarafından en çok beğenilen robot süpürgeyi araştırdık. İşte, 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Tarım Kredi'den çiftçilere müjde! İcra takibi kalkıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çiftçi desteklerini artırmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda bazı yeni düzenlemeler yapıldı. Milyonlarca çiftçi için icra takibi kaldırılıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor ve kredi limitleri güncelleniyor. İşte ayrıntılar...

Kripto paralar bu yıl değerlenecek mi?

Kripto paralarda düşüşün devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki kripto paralarda düşüş devam edecek mi? Kripto paraları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kredi borcu olan kişinin gayrimenkulleri borç karşılığı satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kullanılan krediler takibe düştüğünde borçlunun gayrimenkullerinin satılıp satılamayacağını kaleme aldı. 

mustafa ılıcalı özgeçmiş Haberi

mustafa ılıcalı özgeçmiş

Mustafa Ilıcalı kimdir?

Mustafa Ilıcalı, 15 Haziran 1954 tarihinde Erzurum'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunudur. 


İnşaat mühendisliği alanında 2002 yılında profesörlük unvanı alan Ilıcalı, 2002 ila 2007 yılları arasındaki 22. dönemde Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum milletvekili olarak görev yapmıştır.


Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanıdır. 2008 yılı itibariyle de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanıdır.


Doktora :Yıldız Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İnşaat Mühendisliği Bilim Dalı Ulaştırma Programı 1988


Yüksek Lisans : Yıldız Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İnşaat Mühendisliği Bilim Dalı Ulaştırma Programı 1978


Ayrıca Mustafa Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın amcasıdır.


İdari görevleri

Bahçeşehir Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi 2010

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Uygulama Araştırma Merkezi Başkanı 2008

Bahçeşehir Üniversitesi Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Yüksek Lisans Programı Koordinatörü 2008

Başkan Danışmanı (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) 2007

İDO Genel Müdürlüğü Yönetim...