28 / 07 / 2024

Mustafa Küçüker kim

Mustafa Küçüker kim

Dönem'in Avsallar Belediyesi, yaptığı imar revizyonu ile Avsallar Kalkınma Kooperatifi'ne ait arsayı kamu alanı olarak gösterdi. Komi, Bölge İdare Mahkemesine (BİK) taşındı.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, zeytinyağı ihracatına gelen 3 aylık yasak için, “İç piyasada 160 bin tonluk bir tüketim var. 135 bin ton da ihracat. 200 bin ton stoğumuz mevcut. Yeterince yağımız var. İhracat yasağı kaldırılmalı” dedi.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 45 bin TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Kılıç, Münir Kosif ve Ömer Faruk Alçakakan ortaklığında kuruldu.

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kızılay tarafından kuruldu.

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Köker tarafından kuruldu.

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kürşat Pekşen tarafından kuruldu.

Arkem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Körpe tarafından kuruldu.

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

Mustafa Küçüker kim Haberi

Mustafa Küçüker kim

Dönem'in Avsallar Belediyesi, yaptığı imar revizyonu ile Avsallar Kalkınma Kooperatifi'ne ait arsayı kamu alanı olarak gösterdi. Komi, Bölge İdare Mahkemesine (BİK) taşındı. Mahkeme, kooperatifin hakkını korumak adına imar planını iptal etti ve planın yeniden yapılmasına hükmetti. Yeni Alanya Belediyesi yönetimi, görevi devralmasının ardından BİK kararını temyize taşıdı. 


YATIRIMCILAR KAÇIYORDU 

Davanın temyizde olması nedeniyle Alanya Belediyesi aylardır Avsallarda imar veremiyordu çünkü davanın kooperatif lehine sonuçlanması durumunda Avsallarda imar revizyonu yapılması gerekecekti. Böylece dava konusu olan 1733 metrekarelik alan, Avsallar bölgesindeki tüm yatırımların önünü kesmişti. Avsallarda inşaat sektörü durmuş, yatırımcı Avsallar'dan kaçmaya başlamıştı." 


'20 BİN KİŞİ MAĞDUR' 

Alanya Belediyesi imar Müdürü Murat Satı, davanın ehemmiyetini Danıştay yetkililerine anlattıklarım belirterek "Dosyanın acil ele alınması gerektiğini, davanın 20 bin kişiyi etkileyen bir sorun olduğunu ilettik. Danıştay, davayı...