18 / 05 / 2024

Mustafa Sarıgül ve aylin kotil

Mustafa Sarıgül ve aylin kotil

Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil'le, adaylık sürecini konuşmak için bir araya geldik; seçim vaatlerinden, siyasi konuşmalarla geçen çocukluğuna uzandık.“ Türkiye ’de siyasetçi dendiğinde kafalarda oluşan figür malum” diye başlıyor anlatmaya:

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşüm sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşümle ilgili olarak, "Şimdi bu konu üzerinde gerek Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey, her ikisini görevlendirdik. İnşallah çok daha seri bir şekilde ele alacaklar " dedi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl imar planı askıya çıktı! 

Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Tescil Harici Alana ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül ve aylin kotil Haberi

Mustafa Sarıgül ve aylin kotil

 “Ben hizmet etmeye geliyorum. Bunu nasıl adlandırırsınız bilmem.” 30 Mart yerel seçimlerinde Beyoğlu Belediye Başkanı olmak için yarışacak olan CHP ’li Aylin Kotil, kendini neden siyasetçi olarak adlandırmadığını böyle anlatıyor. Birkaç ay önce seçim barajının düşürülmesi için 18 gün boyunca Üsküdar’dan Ankara’ya yürümesiyle gündeme gelen Kotil’le, adaylığı vesilesiyle bir araya geldik. İsmi hemen her haberde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan eski eşi Mustafa Sarıgül’le anılan Kotil, adaylığında Sarıgül’ün payı olduğu söylemine tepki gösterirken, adaylık için şimdiki eşinden boşandığı iddialarına da yanıt veriyor: “Bunlar, hükümete bağlı bazı medya kuruluşlarının söylemleri. Politik yaşamlarını ahlaka veya toplumun kültürüne odaklamış bir anlayışın uzantıları vasıtasıyla birtakım sözler söylüyorlar. Ben evli bir kadınım. Eşimin ve benim ne hissettiğimiz, bu söylemlerin etik olup olmadığı hiç...