06 / 05 / 2024

Mustafa Şeker istanbul

Mustafa Şeker istanbul

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'a yaptığı 15 itiraza, Mustafa Ilıcalı'dan 15 yanıt!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün basın toplantısı yapıp “Felaket projesi” dediği Kanal İstanbul projesine neden karşı çıktığını 15 maddede anlattı. Eski AK Parti Erzurum Milletvekili Prof Dr. Mustafa Ilıcalı, İmamoğlu’nun itirazlarına yanıt verdi...

Mustafa Destici: Kanal İstanbul projesi ve bütçesi detaylı şekilde anlatılmalı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,  Kanal İstanbul projesinin ve bütçesinin kamuoyuna detaylı şekilde anlatılmasını istedi...

Burdur Şeker Fabrikası'nın satış ihalesi iptal edildi!

Şeker-İş Sendikası Burdur Şube Başkanı Mustafa Onay, Burdur Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesinin iptal edildiğini açıkladı.

Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çeker ve Hakan İvgen ortaklığında kuruldu. 

İlyas Şeker: İstanbul depreminde Kocaeli yıkılır!

‘Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nda konuşan AKP milletvekili İlyas Şeker, “İstanbul depreminde Kocaeli'de bugün sağlam olarak görülen çok sayıda binanın yıkılacağını düşünüyorum” dedi

Ekerler Yapım İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekerler Yapım İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Eker, Zeki Eker, Mustafa Eker, Fatih Eker ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Geylani Caddesi'nde kuruldu.

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?

Mustafa Erdik: İstanbul risk altında!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik, depremin yıldönümünde İstanbul'un büyük risk altında olduğunu söyledi: "30 bin bina yıkılır, ölüm de o oranda olur" dedi.

Mustafa Şeker istanbul Haberi

Mustafa Şeker istanbul

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Mustafa Şeker özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"1968 yılı Giresun ili Şebinkarahisar ilçesi, Gölve Köyünde dünyaya geldim. Evli, iki erkek biri kız olmak üzere üç çocuk babasıyım. 1989 yılından itibaren Karaköy Perşembe pazarında hırdavatçılık yaparak iş hayatıma devam etmekteyim. Spor yapmayı ve seyahat çok seviyorum.

1972 yılında ailem İstanbul'un Etiler semtine göç etti. 1977-1989 yılları arasında Karaköy Hırdavatçılar Çarşısı'nda ünlü iş adamı Kenan Şeker'in yanında çalıştım.

1989- 1991 yılları arsında vatani görevimi, acemi birliği Erzincan 59. Topçu Tugayı, usta birliğini Kars Sarıkamış'ta tamamladım.

1991 yılında Karaköy Perşembe pazarında ilk defa kendi işimi kurarak ticarete, Şeker Hırdavat San. Tic. firmam...