05 / 05 / 2024

Mustafa Tatlıcı hakkında bilgi

Mustafa Tatlıcı hakkında bilgi

2005 yılında işadamı Mustafa Tatlıcı'nın Levent'te temel aşamasındaki 10 bin 400 metrekare taban oturumlu otel inşaatı, bankalara ve piyasaya olan borçlarından dolayı 52 milyon 240 bin liraya satışa çıkarılmış.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Resmi Gazete'de yayımlandı. Kredi kartı faizleri hakkında flaş gelişme

Resmi Gazete'de yayımlanan bir karar göre kredi kartı faizleri hakkında kullanıcıları üzecek bir gelişme yaşandı. Alınan kararla birlikte kredi kartı faiz oranlarında artışa gidildi.

Mercedes 1920 TL'ye mi  Satılıyor? İkinci El Araç Fiyatlarındaki Şaşırtıcı Değişiklik Hakkında Son Karar!

Dev otomotiv markası olan Mercedes modeli 1920 TL'ye satışa sunuldu. İkinci el araçlara gelen karar sonrasında bu satış fiyatı adeta hayrete düşürdü. İşte 1920 TL'ye satışa sunulan Mercedes modeli hakkında tüm detaylar... 

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

iPhone 14 Pro’da meydana gelen ekran sorunu hakkında Apple'dan ilk açıklama!

Apple, kullanıcıların yaşadığı yatay çizgi sorunu hakkında yaptığı açıklamada, hatanın güncelleme ile çözüleceğini bildirdi.

TOGG’un fiyatı hakkında son dakika gelişmesi! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları'nda Nevşehir'e geldi. Programına basın toplantısı ile start veren Bakan Varank, Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Yalova'da devre mülk dolandırıcılığı iddiasıyla 52 sanık hakkında dava açıldı!

Yalova'da 107 kişinin devre mülk dolandırıcılığı ile mağdur olduğu iddiasıyla 5'i tutuklu toplam 52 sanık hakkında dava açıldı.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

6802 Sayılı Gider Vergileri Kanununun Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar!

6802 Sayılı Gider Vergileri Kanununun 39 uncu Maddesinin Birinci Fıkrasının (a), (b), (c) ve (d) Bentlerindeki Oranların Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Salih Tatlıcı'nın miras davasında sular durulmuyor!

Türkiye'nin 3 milyar dolar ile en büyük miras davası olan Tatlıcı ailesinde ikinci eş Nurten Tatlıcı'nın hayatından endişe ettiği ortaya çıktı. Nurten Tatlıcı, üvey oğlu Mehmet Tatlıcı, sekreteri Serap Durmuş ile Gökhan D.'den can güvenliği olmadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Mustafa Tatlıcı hakkında bilgi Haberi

Mustafa Tatlıcı hakkında bilgi



Tatlıcı'nın otel temeli 52 milyon YTL'ye satılık


Mustafa Tatlıcı'nın Levent'te temel aşamasındaki otel inşaatı bankalara ve piyasaya olan borçları dolayısıyla 52 milyon 240 bin YTL'ye satışa çıkarıldı


TEBERNÜŞ KİREÇCİ


    Dubaili Veliaht Prens El Maktum'un Levent'te inşa edeceği dev gökdelenin bitişiğinde yer alan Mustafa Tatlıcı'ya ait temel aşamasındaki otel inşaatı 52 milyon 240 bin YTL'ye satışa çıkarıldı.

    Levent İETT garajına bitişik olan otelin diğer tarafında Mövenpick Otel yer alıyor. Mustafa Tatlıcı bu inşaatın bulunduğu bölgeye otoparkları, tiyatroları, mağaza katlarının bulunduğu ve 10 bin 400 metrekare taban oturumlu, üzerinde 35 katlı otelin yer aldığı dev bir bina yapacaktı. 13 bodrumlu...