29 / 05 / 2024

Mustafa Topçuoğlu şehirleşme

Mustafa Topçuoğlu şehirleşme

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topcuoğlu: “Gaziantep’in altyapısının şehrin büyüme hızını yakalaması lazım. Bu önümüzdeki dönemde bizim için olmazsa olmaz en önemli önceliğimiz olmak zorundadır” dedi...

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Sel ve taşkınlara yanlış şehirleşme neden oluyor, iklim değişikliği günah keçisi ilan ediliyor!

Kuvvetli yağışlar Türkiye'nin pek çok kentinde taşkınlara neden oldu. Durumu değerlendiren Ankara Üniversitesi'nden iklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek, yanlış şehirleşmeye dikkat çekiyor.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tekin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

O ilde 24 taksitle 10 adet konut satılıyor! 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz! 

Kastamonu Milli Emlak, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Topçuoğlu Mahallesi'nde yer alan 10 adet konutu 24 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Mustafa Topçuoğlu şehirleşme Haberi

Mustafa Topçuoğlu şehirleşme

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, “Gaziantep’in altyapısının şehrin büyüme hızını yakalaması lazım. Bu önümüzdeki dönemde bizim için olmazsa olmaz en önemli önceliğimiz” dedi.


Topçuoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep’te sanayinin geçmişinin çok eskilere dayandığını belirtti. Sanayileşmenin oluşmaya başladığı ilk günden itibaren Gaziantepli sanayicilerin sürekli yenilik, araştırma, yeni pazarlar bulma, yeni ürünler geliştirme konusunda istekli davrandıklarını kaydeden Topçuoğlu, şunları söyledi:


“Başarı odaklı bir çalışma ve yaşam, burada yaşayan insanların genlerinde var. Devlet yatırımlarının  olmaması da sanayinin hızlı gelişmesine çok önemli katkılar sağlamıştır. Buradaki insanların müteşebbis ve heyecanlı olması, başarı odaklı bir hayat felsefesi içerisinde olmaları beraberinde büyümeyi getiriyor. Tabi ki tüm bunların olabilmesi için altyapının da bulunması lazım.  Gerek teknik altyapı gerek yetişmiş insan gücü, bu imkanların Gaziantep’te olması da...