07 / 05 / 2024

mustafa toprak ulaşım uyarısı

mustafa toprak ulaşım uyarısı

İzmir Valisi Mustafa Toprak yaptığı açıklamada, İzmir 'de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve vatandaşların hayatını kabusa çeviren aktarmalı ulaşım sistemiyle ilgili uyarıda bulundu.

Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü Gebze'de kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’nü ilk etapta, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü'nde yaklaşık 100 uzmanla Gebze’de kuruyoruz'' dedi.

Siirt'in ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bu yıl Siirt'e yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Ankara'nın ulaşım sorunu meclise taşındı!

Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Ankara'nın ulaşım sorununu meclise taşıdı. Mit, Metro ulaşımından sonraki ringlerde yeterli otobüs tahsis edilemediğini dile getirdi..

Mustafa Toprak'tan Menderes'e okul müjdesi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menderes Develi İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemede bulunarak 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi.

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde hayata geçirilecek. Proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Gemlik'teki toprak kayması 7 köyün ulaşımını kapattı!

İlçe merkezinden 8 kilometre uzaklıktaki Keten Çukur bölgesinde yaşanan toprak kayması sonrası, Katırlı, Hamidiye, Şükrüye, Fındıcak, Fevziye ile Gürsu’ya bağlı Ericek ve Dışkaya köylerine ulaşım durdu

Ordu'nun ulaşım sorunları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) ilk toplantısını yaptı. 85 maddenin görüşüldüğü toplantı Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun başkanlığında gerçekleşti. ..

Mustafa Toprak Bağyurdu OSB'nin teşvik sorununa formül arıyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, " Turgutlu OSB ile sırt sırta olan Bağyurdu OSB'nin, teşvik konusunda farklı olması uygun değil. Çözüm içim gereken desteği vereceğiz " dedi

İzmir Valisi Toprak'tan ulaşım uyarısı!

İzmir Valisi Mustafa Toprak yaptığı açıklamada, İzmir 'de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve vatandaşların hayatını kabusa çeviren aktarmalı ulaşım sistemiyle ilgili uyarıda bulundu.

mustafa toprak ulaşım uyarısı Haberi

mustafa toprak ulaşım uyarısı


Vali Mustafa Toprak, İzmir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve vatandaşların hayatını kabusa çeviren aktarmalı ulaşım sistemiyle ilgili uyarıda bulundu. Kendilerine de şikayetler geldiğini belirten Toprak, okullar açılmadan önce durumun tekrar gözden geçirilerek, mağduriyet yaratan konularda düzenleme yapılması gerektiğini ifade etti. 


Önlem alınması gerekiyor

Toprak, bu yeni ulaşım sisteminin Valilik talimatı olduğu yönünde söylentiler çıkarılmasına da sert tepki gösterdi. "Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum ama İzmir'de yaygın kanaat şudur: Bu ilde olumlu olan işler varsa şunlara yazar. Olumsuz iş varsa Vali Toprak bu olumsuzluğu yapmıştır..." diyen Toprak, "Yeni ulaşım düzeninin bizim talimatımızla uygulandığını söylemek ne ahlaki, ne de kanunidir. Bu sistemin hayata geçirilmesinde benim hiçbir bilgim yoktur" dedi. 

Ulaşımla ilgili kendisine de şikayetler geldiğini belirten Toprak, "Büyükşehir sorumlu olduğu alanda düzenleme yapma hakkına...