07 / 05 / 2024

mustafa turan özgeçmiş

mustafa turan özgeçmiş

Mustafa Turan, MHP'den 2014 Yerel Seçimleri için İstanbul'dan Bakırköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Mustafa Turan kimdir? Mustafa Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Kerbela'daki İmam Hasan el-Mucteba Hastanesi açıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkenin Kerbela şehrinde Türk şirketi tarafından hayata geçirilen Hasan el-Mucteba Hastanesi'ni açtı.

5 maddede değer artış paylarının tamamı devlete mi ödenecek?

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Kevser Turan "5 maddede değer artış paylarının tamamı devlete mi ödenecek sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte detaylar..

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

mustafa turan özgeçmiş Haberi

mustafa turan özgeçmiş

Mustafa Turan kimdir?

Mustafa Turan, MHP'den 2014 Yerel Seçimleri için İstanbul'dan Bakırköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Mustafa Turan kimdir?


Mustafa Turan biyografi..

Mustafa Turan, 1965 Rize’de doğdu. Evli ve iki çocuk babasıdır. İlkokulu Rize Selimiye İlköğretim Okulunda okudu.


Liseyi Bakırköy Merkez Lisesi (Yahya Kemal Beyatlı Lisesi)’nde bitirdi. 1979 yılından itibaren Bakırköy Ebuziya Caddesi ve Yakut Sokak’ta son 11 yıldır da Şenlikköy mahallesinde ikamet etmektedir. 


Eskişehir Anadolu  Üniversitesi İşletme Fakültesini 3. sınıfta bırakıp ticarete atıldı. 1984 yılında petrol ve petrol ürünleri ticaretine başlayan Mustafa TURAN 1990 yılından itibaren benzin istasyonu işletmeciliği...