10 / 05 / 2024

Mustafa üçüncü

Mustafa üçüncü

Akım Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa üçüncü tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Aralık'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Özlem Sitesi'nde kuruldu

Türkiye, bu endüstride dünyada 6’ncı, AB’de 3’ncü!

TİM ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’nin moda endüstrisinde dünyada 6’ncı Avrupa Birliği’nde 3’ncü olduğunu söyledi. Gültepe, "Moda markalarımızın 100'den fazla ülkede 2 bini aşkın mağazası bulunuyor" diye konuştu.

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

Filinta Mustafa'nın torunu Zeki Paşa Yalısı'nın peşinde!

Osmanlı Sultanı II. Abdülhamit’in komutanlarından olan Filinta Mustafa’nın mirasını alabilmek için dördüncü kuşaktan torunu 3 senedir hukuk mücadelesi veriyor.

Öncü Teknik Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öncü Teknik Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Happanı ve Mustafa Erhan Happanı ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’nın planlamaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Belediyelerin planlamaya öncelik vermesi gerektiğini ifade eden Balcı, "Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var" dedi.

Mustafa Köse, KEMDER'i ziyaret etti!

KEMDER'e ziyaret AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü seçim çalışmaları kapsamında Kepez Müteahhitler Derneği'ni (KEMDER) ziyaret etti.

Konak Tramvayı'na dördüncü şerit geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı projesinde yeni bir revizyonla, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda hattı, mevcut gidiş-geliş üç şeritli yola dördüncü şerit olarak kara ve deniz tarafına döşeyecek.

Mustafa Akıncı kimdir?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 4. Cumhurbaşkanı seçilen Mustafa Akıncı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi mezun oldu. İşte KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın özgeçmişi...

Mustafa Denizli Avrupark Bahçekent'in reklam yüzü oldu!

Kanal İstanbul, üçüncü boğaz köprüsüne çok yakın bir konumda yer alan Avrupark Bahçekent projesi Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünde satışa çıktı.

Mustafa Demir Eminönü dönüşüm modelini açıkladı!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından dördüncü kez düzenlenen “Uludağ Ekonomi Zirvesi” başladı. Toplantıya katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir Eminönü Bölgesi’nin Dönüşüm Modeli’ni ilk kez Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde açıkladı..

Mustafa İssi: Kentsel dönüşüm büyük bir fırsattır!

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İssi, "Kentsel dönüşüm kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Dönüşümün bina bazında değil, bölgeyi, alt ve üstyapıyı kapsayacak şekilde bütüncül olarak ele alınması gerekmektedir" dedi.

Üçüncü köprü ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TRT Haber'de yayınlanan "3 Gün" programında Gazeteci Mustafa Kartoğlu ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevapladı.Üçüncü köprü ne zaman açılacak?

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor!

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor. Türkiye’de gelişen ilaç sektörünün öncü ismi Mustafa Nevzat Yeni Bosna’da yer alan ilaç üretim tesislerinde yaşanan aydınlatma sıkıntısı WONE LİGHTİNG ile çözdü.

Mustafa üçüncü Haberi

Mustafa üçüncü


Akım Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa üçüncü tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Aralık'ta kuruldu. 


Akım Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Hertürlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akım Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Bekir Sıtkı Sezgin Sokak, Özlem Sitesi,...