10 / 05 / 2024

Mustafa Uğur Topaloğlu

Mustafa Uğur Topaloğlu

Mol Ege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Uğur Topaloğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Yeni Bosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Uğur Okulları'ndan 500 milyon liralık yeni yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için toplamda yaklaşık 500 milyon liralık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti!

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti....

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Uğur Koyunoğlu, STFA İnşaat Grup Başkanı oldu!

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

Uğur Okulları'ndan Nevşehir'e 9,5 milyon TL'lik yatırım!

Uğur Okulları Nevşehir'de hizmet verecek yeni kampüsle Nevşehirli öğrencilerle buluşacak. Nevzat Kulaberoğlu yaklaşık 9,5 milyon TL yatırımla Nevşehir merkezinde eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi.

2D Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2D Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Uğur Tonaroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Akıncı Bayırı Sokak'ta kuruldu.

Mol Ege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mol Ege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Uğur Topaloğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Yeni Bosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Uğur Ekşioğlu’nun otobiyografisi kitap oldu!

Yaklaşık bir yıl önce aramızdan ayrılan, iş ve spor dünyasının çok yakından tanıdığı, sevilen isim merhum Uğur Ekşioğlu’nun, vefatından önce kaleme aldığı otobiyografisi “Kendi İşini Kendin Bul”, İnkilâp Kitabevi etiketiyle 6 Ekim’de okuyucu ile buluşacak

Uğur Karaibrahimoğlu mimarlarla buluştu!

Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, “Mimarlık, Yaşam, Kent, Kültür” konulu söyleşiye katıldı. Karaibrahimoğlu katılımcılara, 52 yıllık mimarlık tecrübelerini, mesleki zorlukları ve üretken olmanın faydalarını aktardı.

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Uğur Ekşioğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek!

Beşiktaş'ın eski yöneticisi için cenaze namazı öncesi kulüp binasında tören düzenlenecek.Uğur Ekşioğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek. Cenaze namazı öncesi saat 11.00'de Akaretler'deki kulüp binasında tören düzenlenecek.

Mustafa Uğur Topaloğlu Haberi

Mustafa Uğur Topaloğlu

Mol Ege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Uğur Topaloğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Yeni Bosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Mol Ege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında amacına ve faaliyet konusunda uygun olarak, kendisinin, ortaklarının, talepte bulunan kooperatiflerin, yerli ve yabancı, resmi ve özel kuruluşların, üçüncü şahısların da talepte bulunanların kendi arsaları veya taahhütle üslendikleri arsalar üzerinde yaptıracakları; bir veya çok katlı her türlü konut, toplu konutlar, siteler, uydu kentler, yüksek (kule tipi) iskan blokları (Apartmanlar), iş merkezleri ve hanlar, çarşılar, süper,ve hiper marketler, dükkanlar, her türlü ticari ve sınai bina ve tesisler, turistik kompleksler, konaklama kompleksleri, oteller, moteller, tatil köyleri, sağlık...