20 / 05 / 2024

Mustafa Yeşil Cami nerede

Mustafa Yeşil Cami nerede

Yeşil İnşaat tarafından yapımı üstlenilen Esenyurt Mustafa Yeşil Camii temel atma törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı...

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Yeni sanayi bölgelerine Yeşil OSB vizyonu!

Sanayinin teknolojik dönüşümü hakkında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Sanayinin teknolojik dönüşümünü Yeşil OSB vizyonumuzla yürütüyoruz. Yeni inşa edilecek sanayi bölgelerinin de bu vizyonla tasarlanmasını amaçlıyoruz" dedi.

Lefkoşa'da yeşil alanı ihlal eden yapılar yıkılıyor!

Kıbrıs'ın başkenti Mustafa Zeki Milali Sokak’ta bulunan yeşil alanın, birkaç hane tarafından işgal edilen yapılar Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yıkılıyor.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi   Mustafa Turgay Gürdenlioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İzmit Yeşil Cami yenilendi!

İzmit Belediyesi cami yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Yeşil Cami'deki tadilat çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak camiyi hizmete açtı

Sakarya'daki stat arazisi yeşil alan kalmalı!

AKP Milletvekili Mustafa İsen AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç ve il yönetim kurulu üyeleri İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret eden AKP Milletvekili Vekil İsen, kendisinin de stat arazisinin yeşil alan olarak kalmasından yana olduğunu söyledi.

Trakya Yeşil Vadi Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Yeşil Vadi Yapı Denetim Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Yazıcı imzasıyla kuruldu.

Avcılar'da yeşil alana oto yıkama ve otopark!

Başkan Mustafa Değirmenci döneminde yeşil alan ve ilkokul alanı olarak belediye lehine terk edilen 2 parsel ticarethaneye dönüştürüldü. Yeşil alan olarak belirlenen 5078 parsel üzerinde oto yıkama ve otopark açılırken su çıkarmak için 250 metre de sondaj vuruldu.

GROHE, Yeşil Cami İnisiyatifi ile camilerde su tasarrufu sağlıyor!

GROHE’nin camilerde su tüketimini yüzde 30 oranında azaltan Yeşil Cami İnisiyatifi, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu beş ülkede hayata geçirildi.

Bursa Yeşil Camii restore edildi!

Bursa İznik ilçesindeki 630 yıllık tarihi Yeşil Cami restorasyonun ardından yeniden ibadete açıldı. Lefke ve İstanbul kapıları arasında, Lefke Kapı'nın kuzeybatısında yer alan caminin restorasyonuna geçen yıl başlanılmıştı.

Mustafa Yeşil Cami nerede Haberi

Mustafa Yeşil Cami nerede


Yeşil İnşaat tarafından yapımı üstlenilen Mustafa Yeşil Camii temel atma törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer,Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan temel atma töreni protokol konuşmaları ile devam etti. Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, konut üretimi yaptıkları Esenyurt'ta yaşayan vatandaşlar için cami ve okul hizmeti gibi önemli yatırımlar içerisinde bulunmanın mutluluk verici olduğunu ifade etti.


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da "Seçim olsun, olmasın 10 yıldır Esenyurt'ta ve Türkiye’de milletin huzurunu ve rahat yaşamasını sağlamak için gece gündüz çaba gösteriyoruz." diye konuştu. AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise "Esenyurt'ta, AK Partili belediye yönetimi...