13 / 05 / 2024

müteaahit salih ölmez

müteaahit salih ölmez

Van Erciş’te 20 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Apartmanı’nın müteahhidi Salih Ölmez ile toplam 39 kişiye mezar olan Ereksan ile Emrah apartmanlarının sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Salih Avcı Trend GYO Genel Müdürü oldu!

Salih Avcı Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Genel Müdürü oldu. İşte Trend GYO'nun konuyla ilgili açıklaması...

TürkAkım Türkiye'nin bölgedeki etkisini artıracak kilit çözüm!

Ankara Rusya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Salih Yılmaz, TürkAkım'ın enerji arz güvenliği için kilit bir çözüm olacağını kaydetti.

Gümüşlük’te 128 dönümlük sit alanı imara mı açılacak?

Ünlü sinema oyuncusu Salih Güney Bodrum Gümüşlük'te 128 dönümlük arazinin satın alındığını belirterek, “Arazilerin sitten kurtarılarak, oralara 250’nin üzerinde villa yapılmasından endişe ediyoruz” dedi.

Uzungöl’de kısmi yıkım kararı!

Trabzon'un Uzungöl ilçesinde, yıkım kararı hakkında gelinen son noktayla ilgili bina sahiplerini bilgilendirmek için toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, yeni imar planı kapsamında 17 binada kısmi yıkım gerçekleşeceğini, 6 binada ise yıkım gerçekleşmeyeceğini açıkl

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kırıcı tarafından kuruldu.

Oge Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oge Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Ökçün Gülmez tarafından kuruldu. 

Salih Sağında Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında görevinden istifa etti. Kuyumcukent Gayrimenkul KAP'ta açıklama yayınladı...

Salih Bayraktar: Sarıyerliler tapularına kavuşacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer için planladığı projeleri anlattı. Bayraktar "Sarıyer’in en önemli 5 sorunu sağlık, mülkiyet, imar, ulaşım ve gençlik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'e tapu müjdesi!

Sarıyer'in tapu sorunu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz burada altyapı çalışmalarını yaptık ve inşallah seçimden sonra da süratle bir taraftan Binali Yıldırım Bey, bir taraftan inşallah Salih Bayraktar Bey ve Ankara'dan da biz, el ele vereceğiz ve bu sorunları da bitireceğ

Trabzon Ortahisar'da kentsel dönüşüm belirsizliği!

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Salih Akyüz, bölgede kentsel dönüşüm belirsizliği olduğunu, mecliste pansuman niteliğinde bir karar çıkartıldığını söyledi.

Salih Sağında: Gurbetçilerimizi karlı yatırıma davet ettik!

Kuyaş Genel Müdürü Yüksek Mimar Salih Sağında, "EK ve BRK İş Ortaklığı olarak İstanbul’un manevi iklimini yaşatan Eyüpsultan’da Baharyaka projemizi gurbetçilerimizle buluşturduk. Fuarda birçok Avrupalı vatandaşlarımızla bir araya geldik" dedi...

müteaahit salih ölmez Haberi

müteaahit salih ölmez

Van’da 23 Ekim 2011’de 7.2 ve 9 Kasım 2011’de 5.6 şiddetlerinde meydana gelen depremlerin ardından, yıkılan binalarla ilgili açılan soruşturmalar genişliyor. Depremin en fazla etkilediği Erciş’te, geçtiğimiz hafta Erciş Cumhuriyet Başsavclığı 30 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Apartmanı, 19 kişinin hayatını kaybettiği Ereksan Apartmanı ve 20 kişinin hayatını kaybettiği Emrah apartmanlarının müteahhitleri ve inşaat sorumlularından toplam 5 kişinin ifadesini aldı. Sevgi Apartmanı’nın müteahhidi Salih Ölmez, tapu kayıtlarında ismi yer alan Abdülfettah Güler, ruhsatta imzası bulunan İnşaat Mühendisi Murat Kazancı ile Emrah Apartmanı’nın sahibi Selahattin Çiftçi ve Ereksan Apartmanı’nın sahiplerinden Mustafa Hatipoğlu’nun ifadesini alan savcılık, şüphelileri tutuklanmaları talebiyle Erciş Sulh Ceza Mahkemesine sevk etti. 


Savcı karara itiraz etti


5 şüpheli, “Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak” suçundan çıkarıldıkları Erciş Sulh Ceza Mahkemesi...