04 / 05 / 2024

müteahhitin işi nedir

müteahhitin işi nedir

HY Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, Türkiye’de son yıllarda hızlı bir gelişim gösteren inşaat sektörünün, üretim ayağını oluşturan müteahhitlik faaliyeti ile satış hizmetlerinin birbirinden ayrışması gerektiğini söyledi.

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

Ulaşım desteği başvuru şartları nedir? Ulaşım desteği başvurusu ne zaman?

Ulaşım desteği, milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alıyor. Ulaşım desteğinden nasıl yararlanılacağı sıkça araştırılıyor. İşte detaylar!

Tapu kayıt örneği nedir? Tapu kaydı örneği nasıl alınır?

Ev gibi taşınmaz mülkü olan insanların bazı zamanlarda ve işlemlerde tapu kaydı örneğine ihtiyacı olabiliyor. Peki, Tapu kaydı örneği nedir? Tapu kaydı örneği nasıl alınır? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) bünyesinde istihdam edilmek üzere 55 bin personel alımı yapılacak. PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir? gibi soruların yanıtları ise tüm başvuru yapacak olanlar tarafından araştırılıyor. İşte tüm detaylar..

EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman? Bekçi alım başvuru şartları nedir?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bekçi olarak görev almak isteyenler yeni alımların ne zaman yapılacağı yoğun bir şekilde araştırıyorlar. EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman? Bekçi alım başvuru şartları nedir? sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Edinme kredisi puan desteği nedir?

Bakanlar Kurulunun kararı ile, kentsel dönüşüm kapsamında konut alma kredisine 400, iş yeri alma kredisine 300 baz puan faiz destek kararı çıktı. Peki, edinme kredisi puan desteği nedir?

Kısa süreli elektrik aboneliği nedir?

Elektrik dağıtım şirketleri tarafından kullanıcılarla yapılan sözleşmeler arasında kısa süreli abonelik sözleşmesi de yer alıyor. Peki, kısa süreli elektrik aboneliği nedir? Hangi durumlarda yapılır?

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nedir?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından bazı finansal haklar tanınıyor. Bu hakların başında faiz desteği geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nedir?

İstimlak tebliği nedir?

Özel mülkiyette bulunan gayrimenkullerin, kamu yararı amacıyla, devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesi işlemine istimlak deniyor. Peki, istimlak tebliği nedir?

Konut kredisi peşinat desteği nedir?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Marriot Otelde düzenlenen "İnşat Sektörü Zirvesi"nde yaptığı söz konusu peşinatlar hakkında devletin birtakım desteklerde bulunacağını açıkladı. Peki, konut kredisi peşinat desteği nedir?

Mirasta vasiyetin geçerliliği nedir?

Vasiyet,miras bırakanın beyanı ve mirasçı tayin etmesi olarak karşımıza çıkarken vasiyetname ise mirası resmî şekilde veya miras bırakanın el yazısı ile ya da sözlü olarak bildirmesidir.Peki,mirasta vasiyetin geçerliliği nedir?

Kentsel dönüşümde devlet desteği nedir?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahibi ile kiracılara devlet bir takım finansal destekler sunuyor. Peki, kentsel dönüşümde devlet desteği nedir? Kentsel dönüşümde finansal destekler nelerdir?

Beyoğlu Örnektepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar 25 Ağustos'ta atılacak!

Beyoğlu Örnektepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor. Beyoğlu Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Örnektepe Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili protokol imza töreni düzenliyor...

müteahhitin işi nedir Haberi

müteahhitin işi nedir

HY Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, Türkiye’de son yıllarda hızlı bir gelişim gösteren inşaat sektörünün geldiği seviyede, artık üretim ayağını oluşturan müteahhitlik faaliyeti ile satış hizmetlerinin birbirinden ayrışması gerektiğini söyledi.


Son yıllarda kaydettiği hızlı büyüme ile ekonominin lokomotifi haline gelen inşaat sektörünün ulaştığı hacim; üretim, satış ve diğer hizmet ayaklarında ayrışma ve profesyonelleşmeyi kaçınılmaz kılıyor. 


Bu ciddi yapısal dönüşümde İstanbul önemli bir aşama kaydederken, Ankara da bu yönde önemli bir değişim sürecine girmiş bulunuyor. Son dönemde büyük inşaat firmalarının marka projelere imza attığı Ankara’da satış ayağında faaliyet gösteren gayrimenkul profesyonelleri arasında HY Grup, başı çekiyor. 


Ankara’nın prestijli projelerinin satış hizmetlerini üstlenen HY Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, inşaattaki bu dönüşüme işaret ederek, artık üretim ayağını oluşturan müteahhitlik faaliyeti ile satış...