02 / 05 / 2024

mütehhitler derneği

mütehhitler derneği

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 2. Bölge milletvekili adayı Tuncay Tekay “ 2002 yılında Türkiye’de sıfır terör ile aldı hükümet bu görevi. Türkiye şimdi Doğu’da savaşta.13 yılda ülkede nelerin değiştiğini görüyoruz. Biz bunu altı ay gibi kısa bir zamand

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Ahbap Derneği 500 öğrenciye kira yardımı yapacak!

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, kira sorunu yaşayan 500 öğrenciye 6'şar bin TL kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

Altındağ Müteahhitler Derneği'nden Veysel Tiryaki'ye ziyaret!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ağırladı. Altındağ’daki değişimin ele alındığı görüşmede ilçeye kazandırılan yatırımlar üzerinde duruldu.

Harun Ergün, İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanı oldu!

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde, Kurucu Başkan Fahrettin Baykan’ın aday olmadığı kongrede, başkanlığa oy birliği ile Harun Ergün getirildi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

mütehhitler derneği Haberi

mütehhitler derneği


Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 2. Bölge milletvekili adayı Tuncay Tekay ile İş adamı ve Sivil toplum kuruluşları yönetici kimliği ile bugüne kadar yaptığı hizmetleri konuştuk. Milletvekili seçilmesi halinde de yapacağı hizmetleri anlatan Tekay önemli açıklamalarda bulundu. 

-Sivil toplum kuruluşlarında önemli görevleriniz ve hizmetleriniz olduğunu biliyoruz, biraz bahsedermisiniz... 


TÜRKİYE'DE İLK MÜTEAHHİTLER DERNEĞİNİ BİZ KURDUK

İş adamı olduğumuz için bizim toplumla barış içerisinde olmamız gerekir. Herkesle barış içerisinde, toplumun bireyleriyle iyi ilişkiler içerisinde olmalıyız. Ben haksızlığa ve adaletsizliğe karşı olan bir insanım. Bizim inşaat müteahhitliğinde söz hesabı yoktur. Belediyede inşaat müteahhitlerine çok büyük baskılar uygulanmaktaydı. En son Keçiören'de ağaç parası adı altında müteahhitlerden para isteniyordu. Kanunen yasal bir dayanağı olmayan paralar isteniyordu. Ben bu durumu kabullenemeyip bir gün arkadaşlarla otururken "biz her gelen şeyi...