18 / 05 / 2024

Mutlu Çilingiroğlu Miar Mimarlık

Mutlu Çilingiroğlu Miar Mimarlık

Mimar Mutlu Çilingiroğlu, Mimar Adnan Kazmaoğlu ile kurduğu MİAR Mimarlık’ı 1999’dan beri tek başına yöneten mimardır. Çilingiroğlu, 7000 A, Doğuş Power Center, Antrium, Sky Residence projelerini tasarladı. Peki Mutlu Çilingiroğlu kimdir? İşte biyografisi

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Feraye Tanyolaç'ın kira dilekçesi şaşırttı: 'Ölümle burun burunayım; fareli, pireli eve 80 bin TL çok' dedi!

Bebek’te kiracı olduğu evin kirasının 80 bin TL olması için mahkemeye verilen Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın dilekçesi şaşırttı. Tanyolaç, 'Fareli, pireli eve 80 bin TL çok' dedi ve yıkılma riski çok yüksek, doğalgazı olmayan, çöp manzaralı evde oturduğunu söyledi.

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Duenord İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Duenord İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çilingiroğlu tarafından kuruldu.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Fikirtepe facia gibi. Yani mutlu olan kimse yok. Devlet mutsuz, belediye mutsuz, müteahhit mutsuz battı çoğu" dedi.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Ekrem İmamoğlu: Çıldırtan değil, mutlu eden projelerin peşindeyiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere merkezli toplam 11 şı̇rketin yönetı̇cı̇ler bir araya geldi. Başkan İmamoğlu,  “İnsanları çıldırtacak çılgın projeler değil, insanları mutlu edecek insani projelerin peşindeyiz" dedi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Seyrantepe'den 1.8 milyon TL’ye ev alıyor!

Pop müziğin başarı ismi Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, mutlu aile yaşamlarıyla sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. 

Zehra Çilingiroğlu mimar olacak!

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu geçtiğimiz yıl Londra'ya yerleşmiş ancak adaptasyon sorunu yaşadığı için Türkiye'ye geri dönmüştü. Zehra Türkiye'de mimarlık okuyor. 

Mutlu Çilingiroğlu Miar Mimarlık Haberi

Mutlu Çilingiroğlu Miar Mimarlık

Mutlu Çilingiroğlu kimdir?


Mimar Mutlu Çilingiroğlu 1947'de Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde doğdu. Galatasaray Lisesi'nden sonra İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksek Okulu'ndan 1974 yılında mezun oldu. 1974-1981 yılları arasında Günay Çilingiroğlu Mimarlık Bürosu'nda mimarlık çalışmaları yaptı.


Mesleki çalışmalarını 1981-1988 yılları arasında İsviçre Lozan'da Hans Schaffner Mimarlık Bürosu'nda tasarımcı mimar olarak sürdürdü. 


1987-1999 yılları arasında Miar Mimarlık Ltd. Şti'nde yaptığı mimarlık ve kentsel tasarım çalışmalarını 1999 yılından beri Mutlu Çilingiroğlu MİAR Mimarlık olarak sürdürmektedir. 



Mutlu Çilingiroğlu  imzalı projeler!


Altunizade Konaklar Sitesi, Capitol Alışveriş Merkezi, Etiler Sarıkonaklar Sitesi, Kırmak Oto, Eston Beyazıt Katlı Villaları, Kandilli Evleri, Nev 30 Evleri, Turkcell Maltepe Operasyon Merkezi, 7000 A Konut Yerleşimi, Dubai Belaila Center, Trakya A.Ş. Yönetim Binası, Refiye Soyak Camii, Erkut Soyak Lisesi, Boğaziçi Evleri, Şişli Residence, Mavisu Konut...