08 / 05 / 2024

mutlu sitesi etiler

mutlu sitesi etiler

İstanbul İl Beşiktaş İlçesi Mutlu Sitesi'nde yer alan 9,080,00 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 21 Ekim 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Beşiktaş Sarı Konaklar Sitesi'nde 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Levent -Etiler - Ulus arasında kalan Akatlar semtinde yer alan Sarı Konaklar Sitesi'ndeki gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Etiler Belediye Sitesi'nin yerine rezidans geliyor!

Etiler'de Akmerkez'in hemen karşısında konumlanan Belediye Sitesi müteahhitlerin dönüşüm avında. Siteyi dönüştürmeye talip olan Astaş ile Yiğit Group ve Sinanlı Yapı Ortaklığı'nın site malikleriyle görüşmelere başladı.

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

Astaş Holding, Etiler'de proje hazırlığında!

Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Etiler Belediye Sitesi için bir yılı aşkın bir süredir proje hazırladıklarını söyledi.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Katarlı QT Holding'den Etiler'e 250 milyon dolar yatırım!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler'deki Petrol Sitesi'nin kentsel dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT Holding'in 250 milyon dolar yatırımla yapacağı çevreci,akılcı ve lüks sitede carsı, ticari alan ve sağlık merkezi de bulunacak.

Katarlı QT Holding Etiler'de kentsel dönüşüm yapacak!

İstanbul'un lüks semtlerinden Etiler'de de kentsel dönüşüm başlıyor. Semtte bulunan Petrol Sitesi'nin dönüşümü, QT Holding tarafından yapılacak.

QT Holding Etiler Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT, 250 milyon $ yatırımla siteye çarşı, ticari alan ve sağlık merkezi ekleyecek.

Etiler Petrol Sitesi kentsel dönüşümle yeniden yapılacak!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT, 250 milyon $ yatırımla siteye çarşı, ticari alan ve sağlık merkezi ekleyecek.

QT Holding Nispetiye'deki Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

Merhum Cumhurbaşkanı Özal ile dostluğu bulunan Katarlı Profesör Al Meer, Etiler Nispetiye’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü üstlendi. Hedef Türkiye’ye 2 milyar dolarlık yatırım yapmak.

mutlu sitesi etiler Haberi

mutlu sitesi etiler

İstanbul İl Beşiktaş İlçesi Mutlu Sitesi'nde yer alan 9,080,00 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 3 milyon 500 bin TL bedelle ihale ediliyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Etiler Mahalllesi Dilek Yıldızı Sokak Mutlu Sitesi B Blok adresinde bulunan Bodrum kat+ zemin kat+ 4 normal kat+ çatı katı şeklinde olan betorarme karkas binanın 1. kat 3 nolu bağımsız bölümünün olduğu yerdir.


Taşınmaz içerisinde  salon ve odalar da zemin ahşap parke, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Antre ve mutfakta zemin seramiktir. Daireye giriş kapısı çelik, iç kapılar ve pencere doğramaları ahşaptır. Salonda şömine mevcuttur.



İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri;  Taşınmaz antre, koridor+ salon+4 oda+ mutdfak+3 banyo+ wc+ balkon ünitelerindn oluşmaktadır. Kullanım alanı yaklaşık olarak net 185,00...