02 / 05 / 2024

mutlu turizmin ilk projesi

mutlu turizmin ilk projesi

Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi.

Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?

2023'ün ilk sekiz ayında 346 bin kişi daha milyoner olurken, Finans Uzmanı Ebru Usta 'Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?' sorusunun yanıtını paylaştı. İşte Ebru Usta'nın o paylaşımı..

Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017!

Sur Yapı 2017’nin ilk 6 ayında “Olur Olur Bal Gibi Olur” ve “Aynen Öyle” kampanyalarından sonra yeni bir kampanya daha başlattı. İşte Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017 detayları...

İbrahim Çelikkol, mimar Mihre Mutlu'yla evleniyor!

İbrahim Çelikkol, önceki gün sevgilisi mimar Mihre Mutlu'yla evliliğe ilk adımı attı. Yakışıklı oyuncu, Samsun’a giderek mimar sevgilisi Mihre Mutlu’yu ailesinden istedi.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde ilk etap Ocak'ta teslim!

İş dünyasına mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı vaat eden Adana’nın en dikkat çekici projelerinden Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde ilk etap teslimleri Ocak 2017’de yapılacak.

Adana Yüreğir kentsel dönüşümünün ilk ayağı tamamlandı!

Sosyal belediyeciliğin öncüsü olan Yüreğir Belediyesi, kısa zamanda adını zirveye yazdırdı. Adana Yüreğir Belediyesi Başkanı Mahmut Çelikcan’ın ilçede başlattığı kentsel dönüşüm hamlesinin ilk ayağında mutlu sona ulaşıldı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde mutlu sona yaklaşıldı!

Kadıköy Fikirtepe'de devam eden, Türkiye'nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinde mutlu sona yaklaşıldı. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı.

Ankara'da mutlu ofis konsepti: Regnum Sky Tower!

Ankara'da Konya Yolu üzerinde hızla yükselen Regnum Sky Tower, Ankara'da bir ilk olan mutlu ofis konseptiyle adeta "işe ev" getirmenin yolunu açıyor.

Regnum Sky Tower mutlu ofis konseptiyle dikkat çekiyor!

Ankara'da Konya Yolu üzerinde hızla yükselen Regnum Sky Tower, Ankara'da bir ilk olan mutlu ofis konseptiyle adeta "işe ev getirmenin" yolunu açıyor.

Regnum Sky Tower ilk mutlu ofis konsepti özelliğine sahip!

Başkent'te "Mutlu Ofis" konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google'un California'daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.

Fikirtepe'de ilk acele kamulaştırma!

Fikirtepe’de anlaşma imzalamayan hak sahipleri için ilk acele kamulaştırma kararı Vartaş’ın alanına çıktı. Şua İnşaat, Selka NSK, Mutlu Turizm ve Maritaş’ın adalarında da işlemleri başlatıldı.

Mutlu Ofis için düğmeye basıldı!

DÜNYADA birbiri ardına yükselmeye başlayan "mutlu ofis" konseptinin Ankara'daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor. Regnum Sky, tamamlandığında 156 metre yüksekliğiyle Başkent'in en yüksek ofis kulesi olacak.

Regnum Sky Tower'da mutlu ofis konsepti!

Mutlu Ofis konsepti Başkent Ankara'daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor. Regnum Sky Tower'ın proje ortağı Murat Özcan, "Ofisi, eğlenceli, yaratıcı ve ilham verici bir yaşam merkezi haline getiriyoruz" dedi

Mutlu Ofis konsepti Regnum Sky Tower ile hayat buluyor!

ABD ve Avrupa’nın önemli kentlerinde son yıllarda birbiri ardına yükselmeye başlayan “ Mutlu Ofis ” konseptinin Başkent Ankara’daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor.

mutlu turizmin ilk projesi Haberi

mutlu turizmin ilk projesi

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Mutlu Turizm Başkanı Yusuf Mutlu, İstanbul'daki ilk projesi için kolları sıvadı. Fikirtepe'de ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel yatırımı yapacaklarını açıklayan Mutlu, projelerin emsal hesaplarından çok, görselliğinin düşünülmesi gerektiğini söyledi. 100 milyon liralık yatırım değerine sahip proje ile ilgili bilgi veren Mutlu, "Mimarisi güçlü sembolik binalar yapmak gerekiyor. Bu kapsamda üzerinde çalıştığımız proje sadece Fikirtepe'nin değil, İstanbul'un sembolü olacak" dedi. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi. 


Metrekaresi 8 bin lira! 

Proje kapsamındaki oteli işletme konusunda kararsız olduklarını söyleyen Mutlu şu bilgileri verdi: "Otel 250 odalı olacak. AVM ise çok büyük değil, 20 bin metrekarelik. 2 büyük mağaza olacak. Üst katta yeme içme mekanları olacak. Ofisle entegre yapacağız. Metrekare fiyatları 8 bin liradan başlayacak." 2.5 senedir Fikirtepe'de proje...