04 / 05 / 2024

müttefik ülkelere yardım

müttefik ülkelere yardım

İçişleri Bakanlığı tarafından 2020 yılında anlaşma akdedilmeksizin dost veya müttefik devletlere verilebilecek mal veya hizmetlerin parasal limiti ile cinsinin belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Dost ve müttefik ülkelere yardım limiti belirlendi!

İçişleri Bakanlığı tarafından 2020 yılında anlaşma akdedilmeksizin dost veya müttefik devletlere verilebilecek mal veya hizmetlerin parasal limiti ile cinsinin belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bosna Hersek'e 16 tır dolusu ev eşyası gönderildi!

Bosna Hersek' e 16 tır dolusu ev eşyasının gönderildiği törende konuşan Başbakan Yardımcısı Arınç, " Türkiye, her zaman felaketlere uğrayan ülkelere yardım etmiştir " dedi...

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşüm projesinden faydalanarak evini yıktıran vatandaşlara devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, kira yardımı için nasıl başvuru yapılır? Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar nelerdir?

Keller Williams çalışanları 8 Mayıs'ta sosyal yardım seferberliği düzenliyor!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams çalışanları, Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından birini 8 Mayıs Perşembe günü hayata geçiriyor. Türkiye’de ilk kez geniş kapsamlı olarak düzenlenecek...

Keller Williams'ın yüzlerce danışmanından Red Day yardımı!

ABD' nin en büyük gayrimenkul danışmanlık firması olan Keller Williams' ın yüzlerce danışmanı sosyal sorumluluk projesine katılıyor. Keller Williams 'ın yüzlerce danışmanından Red Day yardımı...

Kentsel dönüşüm kira yardımı vergiden muaf mı?

Kentsel dönüşüm kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hak sahiplerinin hesabına yatırılan kira yardımı gelir vergisine tabi midir? Kira yardımının vergisi olur mu? Kira yardımı vergiye dahil mi? İşte cevaplar...

Ahmet Olmuştur THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ahmet Olmuştur Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2014!

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak kira yardımı ile ilgili esaslar, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı 2014...

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarından faydalanarak evini yıktıran vatandaşlara devlet kira yardımı yapıyor. Peki kimler kira yardımı için başvurabilir? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu bu haberde..

Konut edindirme yardımı bildirimi verilmezse ne olur?

İşverenlerce, bu Yönetmeliğin 12 inci Maddesine göre "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gerekiyor. Peki, konut edindirme yardımı bildirimi verilmezse ne olur?

Konut edindirme yardımı hak sahipleri listesi!

KEY ödemelerinden memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, taleplerine bağlı olmaksızın, yararlanabiliyor. Konut edindirme yardımı hak sahipleri listesi bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte konut edindirme yardımı hak sahipleri listesi

Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılması ile Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

müttefik ülkelere yardım Haberi

müttefik ülkelere yardım

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, İçişleri Bakanlığı tarafından dost ve müttefik devletlere yapılacak yardım limiti 20 milyon lira olarak tespit edildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, İçişleri Bakanlığı (Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı) tarafından 3212 sayılı Kanun kapsamında 2020 yılında anlaşma akdedilmeksizin dost veya müttefik devletlere ve bu devletlerde bulunan kamu veya özel nitelikteki kurum ve kuruluşlara mal veya hizmetin hibesi, mübadelesi veya yardım olarak verilmesinde uygulanacak parasal limit 20 milyon lira olarak belirlendi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; İçişleri Bakanınca yürütülecek dost veya müttefik devletlere ve bu devletlerde bulunan kamu veya özel nitelikteki kurum ve kuruluşlara protokolle verilebilecek mal ve hizmetlerin listesinde 5 madde yer aldı.

Söz konusu listede anlaşma akdedilmeksizin protokolle verilebilecek mal...