03 / 05 / 2024

Müzeyyen Salğar

Müzeyyen Salğar

Maxlife Gayrimenkul Danışmanlığı ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Müzeyyen Salğar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Teknik Yapı Deluxia Cevizli'de kuruldu.

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Arçelik KM 6024 M Resital kıyma makinesi ne kadar, özellikleri ne? 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala mutfaklarda hazırlıklar başladı. Bu dönemde en rağbet gören kıyma makinelerinden birisi de Arçelik KM 6024 M Resital. Peki, Arçelik KM 6024 M Resital kıyma makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Döviz alım satımı yapanlar Kapalıçarşı piyasasına hücum etti!

Merkez Bankası’nın talimatı ile bankalar döviz alış satış fiyatı arasındaki farkı ciddi oranda artırdı. Dolar ve euro ile işlem yapan vatandaşlar da Kapalıçarşı’dan 40-50 kuruş avantajla döviz alım satımı yapmaya başladı.

Yapı Kredi mobil müşterilerine özel Arçelik Telve’lerde yüzde 40 indirim!

Arçelik ile Yapı Kredi Bankası işbirliğinin kazananı kahve sevenler oldu. Arçelik’in internet sitesindeki kampanyada Yapı Kredi mobil’de yeni müşteri olanları Arçelik Telve kahve makinelerinde tüm indirimlere ek yüzde 40 indirim bekliyor.

3’lü Ankastre Set alımınızda Arçelik çay makinelerinde 1000 TL indirim devam ediyor! 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Arçelik, 3’lü Ankastre Set alımınızda size çay makinelerinde 1000 TL indirim veriyor. Fırsatın bitimine sadece 2 gün kaldı. Kampanya kapsamında Resital Çay Makinelerinde ya da Mini Telve Kırmızı Türk Kahve Makinesi alımında 1000 TL indirim kazanın. İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi….

13 Temmuz A101 kataloğu! 13 Temmuz Çarşamba A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni kataloğu yayınlandı mı? 13 Temmuz Çarşamba A101 kataloğu vatandaşlar için paylaşıldı. İşte 13 Temmuz 2022 Çarşamba A101 kataloğu!

Bankalar yarın açık mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı?

Bankalar yarın açık mı kapalı mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı? soruları vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

Müzeyyen Şevkin'den deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Adana Milletvekili, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Üyesi ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Müzeyyen Şevkin, "Hemen, acilen bir Afet Bakanlığı kurulmalı" dedi ve Türkiye'nin deprem riskine ilişkin konuştu.

Müzeyyen Şevkin'den fay yasası tepkisi!

CHP Adana Milletvekili ve Deprem Araştırma Komisyonu Üyesi Dr. Müzeyyen Şevkin fay yasasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan Şevkin, Türkiye'nin deprem riskine dikkat çekti.

Mısır Çarşısı esnafı evlerini tek tek satıyor!

Ramazan ayıyla beraber dış cephesinde canlılığın yaşandığı Mısır Çarşısı’nın içerisinde ise 113 esnaf yaşam savaşında. Dükkan başına 30 bin TL olan kiraları ödemekte zorlanan işletmeler, ayakta kalmak için evlerini satıyor.

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Müzeyyen Salğar Haberi

Müzeyyen Salğar

Maxlife Gayrimenkul Danışmanlığı ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Müzeyyen Salğar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Maxlife Gayrimenkul Danışmanlığı ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ: Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. GARİMENKUL  ALANINDA: Her türlü  gayrimenkulleri şirkete veya başkası namına almak....