01 / 05 / 2024

Müzeyyen Şevkin Çukurova bölgesel havalimanı açıklaması

Müzeyyen Şevkin Çukurova bölgesel havalimanı açıklaması

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Çukurova Bölgesel Havalimanı'na ilişkin yapılan ihaleleri meclise taşıdı. Şevkin, mecliste yanıtlanması istemiyle soru önergesi sundu...

Mağdur ev sahibinden tepki: 1500 TL 1 kg baklava fiyatına kiralar var!

Ev sahipleri, kiracılı evlerinden gerçek bedelleri alamıyor olmalarından şikayetçi. Mağdur ev sahiplerinden biri olan Müzeyyen Mağdur ev sahibi,  "1500 TL 1 kg baklava fiyatına kiralar var" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Tel ve Suna Uz tarafından kuruldu.

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

Türkiye’nin en büyük dördüncü havalimanı geliyor! 2023 Şubat’ta bitecek

Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın 2023 yılının şubat ayında tamamlanması bekleniyor. İşte detaylar…

Han Kreatif Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Kreatif Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Müzeyyen Evli tarafından kuruldu.

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Müzeyyen Şevkin'den deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Adana Milletvekili, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Üyesi ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Müzeyyen Şevkin, "Hemen, acilen bir Afet Bakanlığı kurulmalı" dedi ve Türkiye'nin deprem riskine ilişkin konuştu.

Müzeyyen Şevkin'den fay yasası tepkisi!

CHP Adana Milletvekili ve Deprem Araştırma Komisyonu Üyesi Dr. Müzeyyen Şevkin fay yasasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan Şevkin, Türkiye'nin deprem riskine dikkat çekti.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Müzeyyen Barut ortaklığında kuruldu.

Lidera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lidera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Baştacı tarafından kuruldu.

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Müzeyyen Şevkin Çukurova bölgesel havalimanı açıklaması Haberi

Müzeyyen Şevkin Çukurova bölgesel havalimanı açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Çukurova Bölgesel Havalimanı’ndaki ihale konusunu TBMM gündeminde konuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Dr. Müzeyyen Şevkin, Çukurova Bölgesel Havalimanı'ndaki ihaleleri değerlendirdi. Havalimanındaki olumsuzlukları ve ihalelerdeki karmaşıklıkları TBMM'de konuşan Dr. Şevkin, soru önergesi sundu.

Dr. Müzeyyen Şevkin tarafından sunulan önergede, şu sorular yer alıyor:

- İlk olarak 4 Şubat 2020'de gerçekleşeceği açıklanan ‘Çukurova Bölgesel Havalimanı Üst Yapı İhalesi' neden 16 Mart 2020'ye ertelenmiştir?

- 16 Mart'ta gerçekleşen ihaledeye katılan iki firmadan birinin 100 milyon euro kira bedeli karşılığında ihaleyi kazanmasına rağmen ihale neden iptal edilmiştir?

- Önergenin sunulduğu tarih itibariyle bölgeye ait hangi ihaleler kaç kez ve neden iptal edilmiştir?

- 15.12.2011′den bu yana projede kaç ihale gerçekleşmiş, bu ihaleler hangi ortaklıklara verilmiş, kaç kez temel atma töreni...