17 / 05 / 2024

müzik çalan bina mı inşa edildi

müzik çalan bina mı inşa edildi

Almanya'da dünyanın ilk kez müzik çalan binası inşa edildi. Yağmur yağdığında orkestraya dönüşen bina görenleri şaşkına uğrattı. Sanat eseri yüklü bu bina Annette Paul, Christoph Rossner ve André Tempel tarafından yapıldı.

Milli Emlak'tan 3 ilde kiralık arazi ve bina! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir, Isparta ve Artvin'de yer alan bina ve araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Mücavir alan nedir? Mücavir alan sınırları nasıl belirlenir? 

Mücavir alan, belediye sınırları haricinde bulunan ancak imar mevzuatı gereği belediyelerin denetim ve sorumluluğu altında olan arazi parçalarını ifade eder. Bu durumda mücavir alan nedir, mücavir alan sınırları nedir ve mücavir alan sorgulama gibi sorular önem kazanıyor.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Gençler bu haber sizi üzebilir! Spotify'a zam mı geliyor? 

Dünyanın tercih listesinde ilk sıralarda yer alan online müzik dinleme platformu Spotify'a yeni zam dalgası yolda. Yeni ilave edilecek 'Supremium' paketi, en pahalı seçenek haline gelirken diğer paketlerin fiyatları da artacak. İşte ayrıntılar.

Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini duyurdu!

Sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini açıkladı. İşte detaylar!

Evde bakım parası alan kişi sigortalı olabilir mi? Evde bakım parası alanlar SGK’dan yararlanabilir mi?

Evde bakım parası alan vatandaşlar sigortalı yapılabilir mi, bu imkandan faydalanabilirler mi? İşte detaylar!

Gençler 10 TL’ye müzik festivaline doyacak!

İstanbul Müzik Festivali biletleri gençlere 10 TL’den satışa çıkacak. İşte detaylar!

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Evde bakım maaşına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?” soruları olmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?

Evde bakım maaşı şu sıralarda gündemde yer almaktadır. Evde bakım maaşına başvuruda bulunacak kişiler, “Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?” sorusunun da yanıtını araştırmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

A101'de indirimli 8 müzik aleti! Piyano, gitar, keman her şey var! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Her hafta yaptığı aktüel indirimleriyle gündeme gelen A101 market bu kez müzik aletlerinde indirime gitti. Piyano, gitar, keman gibi 8 müzik aleti 29 Eylül 2022'de indirimli olarak raflarda yerini alacak.

Müzik tutkunlarını dikkat! Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklıklar indirime girdi

Müzik tutkunlarının gözdesi Sennheiser marka Bluethoot kulaklıklar kaçırılmayacak fırsatlarla indirime girdi. Sennheiser Momentum True Wireless 3 suya dayanıklı mı?  Özellikleri neler?

müzik çalan bina mı inşa edildi Haberi

müzik çalan bina mı inşa edildi

Almanya’da benzersiz bir görünüme sahip olan ‘Elementlerin Avlusu’ isimli bina görenleri hayretler içinde bırakıyor. Almanya’nın Dresden kentinde bulunan renkli bir evin dışına bağlı kanalizasyon ve hunilerin karışımıyla harika bir müzik sistemi oluşturan tasarımcılar, yağmur yağdığında tüm binanın bir orkestraya dönüştüğünü belirtiyor. 

‘Neustadt Kunsthofpassage’ olarak bilinen sanat eseri yüklü bu bina ‘Courtyard of Elements’ (Elementlerin Avlusu) adlı bir sanat projesi kapsamında heykeltıraş Annette Paul ve tasarımcılar Christoph Rossner ve André Tempel tarafından inşa edildi. Evin mavi ve yeşil boyalı cephesi, su elementini çağrıştırıyor. Altın sarısı cephe ve alüminyum plakalar ise, güneşi...