14 / 05 / 2024

my travel şirketi

my travel şirketi

Zengin Ruslar'ı Türkiye'ye tatile getiren My Travel, şimdi de onlara lüks konut satacak. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, "İstanbul Finans Merkezi Ruslar'ı buraya çekecek" dedi

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Özkan tarafından kuruldu.

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Osama M Suleıma Eljerbı ve Zeınab Mohamed Shıbanı ortaklığında kuruldu.

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Fakıh Mohammed Rehan Hajatay tarafından kuruldu.

My Reset Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Reset Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Murat Şarkbay ve Güler Aydın ortaklığında kuruldu.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Uztur Travel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uztur Travel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekzod Yunusov tarafından kuruldu.

Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Amırzadeh tarafından kuruldu.

Cs Travel Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Cs Travel Seyahat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Saray tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Ahmed Aboushamar tarafından kuruldu. 

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

my travel şirketi Haberi

my travel şirketi

10 yıldır Rusya'da faaliyet gösteren ve zengin Ruslar'ı Türkiye'ye tatile getiren My Travel, Mütekabiliyet Yasası'yla birlikte lüks konut işine de girdi. Rus milyonerler için lüks konutlar inşa edeceğini belirten My Travel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, "Zengin Ruslar vize almadan gidebilecekleri yerleri tercih eder. Hatta tatile gittiği yerde yatırımı bile düşünür, daha çok finans merkezi konumundaki şehirlere yatırım yaparlar. İstanbul da Uluslararası Finans Merkezi projesiyle şu sıralar zengin Ruslar'ın ilgi alanına girdi. İstanbul Uluslarası Finans Merkezi yapıldıktan sonra İstanbul'a gezmeye geleni bile yatırıma çekecek" şeklinde konuştu. 


Antalya out 

İstanbul'a özel uçaklarıyla gelen müşterilerinin Boğaz'daki otellerde kaldığını ve ortalama 100 bin dolarlık harcama yaptığını söyleyen Gül, "Bin dolarlık yemek yiyip bin dolar bahşiş bırakanlar bile var. Bu kitle daha önce Güney İtalya...