28 / 04 / 2024

N-Green

N-Green

Nurol GYO çalışanları N-Green çözümü kapsamında doğa ile bağlarını kuvvetlendirmek ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Yeryüzü Derneği’nden temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimleri aldı.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Nurol GYO çalışanları doğa eksikliği sendromuna karşı ‘’permakültür’’dedi!

Nurol GYO çalışanları N-Green çözümü kapsamında doğa ile bağlarını kuvvetlendirmek ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Yeryüzü Derneği’nden temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimleri aldı.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

2006 yılında Ka-Green Konutları'nın temeli atılmış!

2006 yılında Kayı İnşaat'ın Halkalı'da başlattığı proje olan Ka-Green Konutları'nın temeli atılmış. 38 metrekarelik dairelerin de yer aldığı projedeki konutların metrekaresi bin 650 liradan satılıyormuş.

BURFAŞ'ın Green Restaurant projesi Hüdavendigar Park'ta yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURFAŞ, kullandığı enerjisini üreten ve atıklarını çevreye zarar vermeden geri dönüştürebilen çevreci bir restoranı Bursa'ya kazandırmak için düğmeye bastı.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Green Village 2 Şile'de Anneler Günü'ne özel barbekü partisi!

Daire fiyatlarının 135 bin TL'den başlangıç gösterdiği Green Village 2 Şile projesinde Anneler Günü'ne özel barbekü partisi düzenirken lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı da sürüyor.

Green Village 2 Şile'de 135 bin TL'ye! 15 Mayıs son gün!

Burçkale Yapı tarafından gerçekleştirilen Green Village Şile 1 Projesi yakın bir tarihte teslim edilecek. Firma yeni projeni için uzun süren hazırlık sürecini tamamlayarak “Green Village Şile 2” projesini satışa sundu.

Green Village Şile 2'de barbekü partisi veriliyor!

26 Nisan Pazar günü Green Village Şile 2 ofisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için bir etkinlik düzenlendi. Barbekü partisi ve çeşitli aktivitelerin yer aldığı etkinliğe herkes davetli.

İstanbul Çevre Platformu toplantısı Ataşehir'de gerçekleşti!

Marmara Belediyeler Birliği Çevre Platformu İstanbul Toplantısı’na Ataşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantı 15 Nisan Çarşamba günü Green Park Otel’de saat 10:00’da yapıldı.

Green Village 2 Şile'de ön talep sürecine özel indirimlerle!

Burçkale Yapı'nın ikinci Green Village projesi Green Village 2 Şile'de ön talep süreci devam ediyor. Green Village 2 Şile projesinde ön talebe özel yüzde 15 indirim sağlanıyor.

N-Green Haberi

N-Green

50 yılı aşkın tecrübesi ve köklü kurum kültürünü insan odaklı yaklaşımıyla birleştiren Nurol GYO, N- Çözümleri kapsamındaki doğa ile uyumlu ve sürdürlebilir yaşamı destekleyen çözümü N-Green’i hayata geçirdiği uygulamaları ile kurum içinden başladı. Gübre ve atalık tohumlar ile saksılara sebze ekti.

Doğa eksikliği sendromunun en büyük nedeni doğal yaşamı baskılayan kent kültürü olduğu yaptığı araştırmalar ile ortaya koyan Nurol GYO , sektördeki farklı bakış açısını destekleyen bir ilki gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Nurol GYO çalışanlarının katılımıyla düzenlenen temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimlerinde ev ve iş yerlerinde çağdaş, verimli ve doğayla uyumlu bir yaşamın detayları konuşuldu.


Günümüz kabalık metropollerin, sakinlerini her zamankinden daha fazla etkileyen yalnızlık ve yapaylık hisleri belirli bir zaman sonra doğa eksikliği sendromu gibi çeşitli psikolojik çıkmazlara neden...