08 / 05 / 2024

n iyi değerlendirilmesi

n iyi değerlendirilmesi

Konut sektörünün önde gelen kuruluşlarının "ev alacakların döviz kurundaki yükselişi iyi değerlendirmesi" yolundaki uyarısını dikkate alanlar, son bir ay içindeki kur değişimleri ile ev alırken, arabalarını da bedavaya getirmiş oldular.

Yatırım yapmak isteyenler bu habere hemen bakın! İşte altının uçuşa geçeceği tarih

Son dönemlerde düşüş yaşayan altın için uzmanlar zirve yapacak ikazları yapıyorlar. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, Altın almak için önümüzdeki iki ayın iyi  değerlendirilmesi hususunda ikazlarda bulundu.

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31908 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik!

3201 Sayılı Yurt Dışında Bulunan Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Sosyal Güvenlikleri Bakımından Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Laboratuvar İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ!

Laboratuvar İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ 31372 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mehmet Kalyoncu: Kentsel dönüşüm kalkınmanın parçası!

Deprem kuşağında bulunan Türkiye’de depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm sürecinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Kentsel dönüşüm kavramı, kentsel kalkınmanın bir parçası'' dedi.

Konut hesabı uygulaması 'öğrenci evi' satışlarını artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenlere verdiği desteklerin artması konut sektörünü canlandırıyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, “Konut Hesabı” aracılığıyla birikim yapanlara devletin bu yıl sunduğu 30 bin TL’lik desteğin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ev almak isteyenler son haftayı iyi değerlendirsin!

Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik yılın son ayında da devam ediyor. İlker Akşit, ev almak isteyen vatandaşlara son bir haftayı iyi değerlendirmeleri önerisinde bulundu...

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak için Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ!

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak için Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kentsel dönüşümde akıllı şehir fırsatı!

Kentsel dönüşüm kapsamında 7,5 milyon konutun 15 yıllık periyotta yenilenmesi hedefini olumlu bulan inşaat sektörü temsilcileri, sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyorlar.

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Türkiye'nin ekonomik büyüme potansiyeli iyi değerlendirilmeli!

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, karamsar olunmaması gerektiğini, Türkiye'nin inanılmaz bir büyüme potansiyeli olduğunu ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "2017, kesinlikle 2016'dan daha iyi bir yıl olacak." dedi.

n iyi değerlendirilmesi Haberi

n iyi değerlendirilmesi

Döviz kurlarındaki hızlı değişim birtakım fırsatları da beraberinde getiriyor. Yılbaşından itibaren dolar kurunun 3,09'a kadar çıkmasıyla ellerinde tuttukları döviz yüzde 31 oranında değerlenen yatırımcıların önemli bölümü, bu süreçte dövizlerini bozdurarak, güvenli liman olan gayrimenkule sığındılar. Doları zirvedeyken bozduranlar, kurun 2,90'lara kadar düşmesi ile aldıkları konutun yanında bir nevi araba sahibi de oldular. Ankara'da uzun yıllar inşaat sektörüne öncülük eden MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, dövizin zirve yaptığı sıralar yatırımcılara uyarıda bulunduklarını hatırlatarak, kendilerini dinleyen çok sayıda kişinin dövizlerini konuta çevirdiklerini vurguladı. Kriz söylentilerine karşın Ankara'da gayrimenkul piyasasının bu nedenle son aylarda hız kazandığını anlatan Gözüm, şunları söyledi "Birikimlerini zirvedeyken bozdurup konuta yatıranlar kısa sürede yüzde 6'lara kadar kar elde etmiş oldu. Örneğin 1 milyon TL'lik konut, yatırımcısına 60 bin...