04 / 05 / 2024

n logo daire fiyatları

n logo daire fiyatları

N Logo İstanbul projesinde ikinci etap satışları kampanyalı ödeme seçenekleri ile devam ediyor. Toplam arsa alanı 310 bin metrekare olan Nlogo İstanbul 2. etapta kampanyalı ödemeler kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Özyurtlar NLogo'da fiyatlar 99 bin liradan başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın mayıs ayında satışa çıkan projesi Nlogo İstanbul 7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkandan oluşuyor. Üç etaptan oluşan projenin her etabında 850 daire bulunuyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Binalarda devrim gibi bir dönem başlıyor! Duyunca şoke olacaksınız!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin açtığı yaraları sarmak için seferber olurken, Çevre, ŞehTürkiyeircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesine ilk adımdan yapılacak 250 bin konuta ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum; altı dükkân, üstü daire şeklindeki apartman döneminin

Çocuklarını bulana daire verecekler!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Mustafa-Ümmü Demirhoş çifti 2009 yılından beri iki oğlundan haber alamıyor.  11 yıldır çocuklarına kavuşamayan anne-baba çocuklarını getirenlere 100 bin lira veya daire verecek. 

Aidatını ödemeyene ceza ve haciz yolda!

Apartman ve sitelerde ortak alanların ihtiyaçlarını karşılamak için kiracı veya kat maliklerinden aidat alınıyor. Aidatını ödemeyen daire sahiplerine de ceza verilebiliyor ve haciz kararı başlatılabiliyor...

Aidatını ödemeyenler dikkat! Evinizden olabilirsiniz!

Apartman ve sitelerde ortak alanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kiracı veya kat maliklerinden aidat alınıyor. Aidatını ödemeyen daire sahipleri, komşularının ya da yöneticinin şikayet etmesiyle icraya verilebiliyor.

Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük!

Gazeteci Okan Müderrisoğlu, "Bir kez daha Türkiye"nin "deprem ülkesi" gerçeği ile yüzleştik. Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük." diyor...

Aidatını ödemeyen evinden oluyor!

Aidatlarını ödemeyen daire sahipleri, apartman giderlerinde sorun çıkarıyor. Yasalar, aidatını ödemeyen ev sahipleri ve kiracılara ağır yaptırımlar uyguluyor. Aidat ödemeyenlerin evlerini, apartman sahipleri satabiliyor…

Kapıcının kullandığı daire ortak alan mıdır?

6 bloklu bir sitede kooperatife ait bir daire var. Bu daire, kapıcı dairesi olarak kullanılıyor ve kapıcı 4 blok için çalışıyor. Oturduğum blok dışında bir blok tamamen arsa sahibine ait. Onun da kullanılan kooperatif dairesi için bir hakkı var mı?

Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde tapu devri başladı!

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının inşaat çalışmaları sürüyor. Detaylı bilgi almak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı ziyaret etmesi gerekiyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm'de ikinci etabın ihalesi hazır!

İmar A.Ş. ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından Kayseri'de sürdürülen projelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni dönemde Kayseri'de başlatılacak projeler hakkında bilgi aldı.

Mehmet Kaşkaya'nın arsa ve daireleri paylaşılamıyor!

Mehmet Kaşkaya mirasında sorunlar bitmiyor. Ankara'da 30 yıl kapıcılık yapan Mehmet Kaşkaya’nın 11 daire, arsa, 1 kilogram altın ve 700 bin liradan oluşan mirası paylaşılamıyor. 

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

Folkart İn City daire fiyatları!

Folkart İn City daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart İn City İzmir'de daireler 30 Eylül 2019'da teslim ediliyor...

n logo daire fiyatları Haberi

n logo daire fiyatları


İlk etabının yüzde 80'i bir ayda satılan N Logo İstanbul projesinde ikinci etap satışları kampanyalı ödeme seçenekleri ile devam ediyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. Toplam 7 blok ve 3 etap halinde inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde 2 bin 550 dairenin yanı sıra 59 dükkan bulunuyor. 


850 konutun yer aldığı Nlogo İstanbul 2. etap kısmında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.


Toplam arsa alanı 310 bin metrekare olan Nlogo İstanbul 2. etapta kampanyalı ödemeler kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.


Nlogo İstanbul 2. etap taksit seçenekleri:

1+0 daireler için 1.090 TL.

1+1 daireler için 1.790 TL.

2+1 daireler için 2.390 TL. 

3+1 daireler için 3.950 TL. 


Özyurtlar...