23 / 05 / 2024

n logo daireleri

n logo daireleri

N Logo projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vergi daireleri ve bankalar kısıtlamada açık mı?

Ülkemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 19:00'dan itibaren tam kapanmaya geçiliyor. İçişleri Bakanlığı, merak edilen soruları yanıtlandırdı. Peki, yarın vergi daireleri ve bankalar açık mı? Vergi borcu olanlar kısıtlamadan muaf mı tutulacak? İşte tüm merak edilenler...

Yapılandırmada son gün! Vergi daireleri bugün kaça kadar açık?

Kamuya olan vergi ve idari para cezası borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmeleri için 2. taksit ödemelerini bugün yapmaları gerekiyor...

Vergi daireleri bugün saat 21.00'e kadar açık olacak!

Yıllık gelir vergisinin ilk taksiti ile yapılandırma düzenlemesinin ikinci taksitinin son ödeme günü olması sebebiyle bugün saat 21.00'e kadar tüm vergi daireleri açık olacak.

Vergi dairelerinde hafta sonu yoğunluğu!

Vergi ve borç yapılandırmada borç taksit ödemeleri için son gün 1 Mart Pazartesi. Yoğunluğun engellenmesi için bugün vergi daireleri açık olacak. Borçlarını ödemek ve yapılandırmak isteyenler sabah 07.30'dan itibaren sıraya girdi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm daireleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yenilenen daireler hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına yeni logo!

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

Ondörtüç Pendik'te takas kampanyası!

İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' projesinde uyguladığı Takas Kampanyası aracılığıyla yatırımcılara yeni bir fırsat sunuyor. Yatırımcıların mevcut daireleri, projeden istedikleri dairelerle takas yapılıyor.

Vergi daireleri bugün saat 21.00'a kadar açık!

Vergi Daireleri yapılandırma mesaisi yapacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Vergi Daireleri bugün saat 21.00'a kadar açık olacak.

Osmangazi'de tapularını vermedikleri daireleri bir çok kişiye satmışlar!

Bursa Osmangazi'de bir müteahhitten ev satın alan çok sayıda vatandaş mağdur oldu.

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı!

Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır.  Projenin konforlu yaşamın kapılarını aralayan daireleri peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta... 

Katal İnşaat Menemen projesi ile 262 konut geliyor! Yeni proje!

Katal İnşaat, İzmir'de yeni konut projesine başlıyor. 262 konuttan meydana gelecek projesi için kolları sıvayan Katal İnşaat, daireleri 2021'de teslim edecek..

Pruva 34’ün örnek daireleri hazır!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de hayata geçirilen Pruva 34’ün örnek daireleri hazır. Projede teslimlerin 2018'de yapılması planlanıyor. 

Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Beyoğlu Taksim 360 Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor.

n logo daireleri Haberi

n logo daireleri

Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen N Logo projesi Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor.Projede yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı.


3 etaptan oluşan N Logo projesinde banka kredisi uygulanıyor.Projenin teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek.


N Logo İstanbul Evleri fiyat listesi:

Stüdyolar 79 bin TL'den

1 oda 1 salon daireler 129 bin TL'den

2 oda 1 salon daireler 229 bin TL'den

3 oda 1 salon daireler 259 bin TL'den başlıyor.


Projenin ödeme koşulları kapsamında 1+0 dairelerin aylık taksitleri 790 TL'den başlıyor. 


İnşaat alanı 310 bin metrekare olan projenin konutlarının metrekareleri ise 40 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.N Logo projesi Esenyurt Belediyesi'ne 1 dakika, toplu taşımaya  3 dakika, Atatürk Havaalanı'na 15 dakika mesafede yer alıyor.


İstanbul N Logo iletişim:

Telefon:  444 40 27

Web Adresi: http://nlogoistanbul.com/

İremnur...