28 / 04 / 2024

N Şehir güncel fiyatlar

N Şehir güncel fiyatlar

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta yükselen N Şehir projesinden 24 ay vade ile konut sahibi olunabiliyor. Projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı...

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

Son dakika altın bilezik fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları

Yıl sonuna sayılı günler kala, güncel altın fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde güncel altın bilezik fiyatları yoğun bir şekilde araştırılmaya devam ediyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL?

Altın sahalara geri dönüyor! Elinde 1 gram bile altını olan acilen göz atsın! Güncel canlı altın fiyatları 4 Kasım 2022

Altın fiyatları son dakika gelişmeler, altın alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından takip ediyor.  Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselerek sahalara geri döndü. Elinde 1 gram bile altını olan hemen göz atsın! İşte güncel 4 Kasım 2022 altın alış satış fiyatı.  

Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları görenlerin ağzını açık kaldı! Bakmayan kalmasın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başlarken bugün de yatay seyrine devam ediyor. Altın fiyatları, resmen yerle bir oldu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! Görmeyen kalmasın. İşte güncel altın fiyatları 25 Ekim 2022.

Altında son dakika! Yükseliyor! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 güncel altın fiyatları

Haftanın son işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararıyla oranın 14 seviyesinde sabit tutulması ardından altın fiyatlarında hareketli grafik devam ediyor. Gram altın güne yüzde 0,11 artışla başladı. 24 Haziran 2022 canlı altın fiyatları...

Euro aldı başını gidiyor! Son durum şok edecek! İşte güncel euro/TL kuru...

Yatırımını euroya kapanlara müjde! Euro aldı başını gidiyor! euro/TL kurunda son durum şok edecek! Peki, Euro bugün kaç lira oldu? 25 Mayıs 2022 euro ne kadar? 25 Mayıs 2022 euro kurunda son durum ne? İşte güncel euro/TL kuru...

Altın fiyatları çıldırdı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Güncel son dakika altın fiyatları 25 Mayıs 2022...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? soruların cevaplarını araştırıyor. İşte 25 Mayıs 2022 güncel son dakika altın fiyatları...

İnşaat sektöründe indirim coşkusu var! Demir fiyatlarına bugün yine indirim geldi! Güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022

İnşaat sektörünün gündeminde bugün yine indirim var. İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden demirin ton fiyatına bugün 100 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte  güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022.

Elinde 1 doları bile olan dikkat! Dolar kaç TL oldu? 1 dolar bugün ne kadar? 23 Mayıs 2022 güncel dolar kuru...

Milyonlarca yatırımcı 23 Mayıs 2022 sabahında dolar kurunu yakından takip ediyor. Elinde 1 doları bile olan vatandaş dolar bugün ne kadar oldu, dolar yükseldi mi? sorularının cevaplarını araştırıyor. Peki bugün dolar/TL kaç lira? İşte güncel dolar kuru 23 Mayıs 2022...

N Şehir güncel fiyatlar Haberi

N Şehir güncel fiyatlar

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Şehir'de fiyatlar 140 bin liradan başlıyor.


30 bin 188 metrekare alan üzerinde inşa edilen N Şehir projesinde toplam 678 adet daire bulunuyor. 


N Şehir 8 blok halinde İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. 


N Şehir Esenyurt'ta konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


N Şehir yeni fiyat listesi


1+1 daireler 140 bin TL'den,

2+1(90 metrekare) daireler 180 bin TL'den,

2+1(112 metrekare) daireler 224 bin TL'den,

3+1 daireler ise 280 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Daire teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Esenyurt  N Şehir projesinin sosyal olanakları arasında oyun alanları, fitness center, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, spor alanları, sauna, otopark ve buhar odası yer alıyor. 



Telefon: 444 40 27 

Web Adresi: www.nsehiresenyurt.com

Belemir...