05 / 05 / 2024

Naci Koloğlu yırca

Naci Koloğlu yırca

7 Kasım'da Kolin Şirketler Grubu'nun termik santral yapmak için kestiği zeytin ağaçlarıyla gündeme gelen Yırca köyü, bu kez de Danıştay kararı nedeniyle ilgi odağında...

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Taşın tarafından kuruldu.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Adil Karaismailoğlu Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmir'deki depremde yıkılan Bayraklı ilçesindeki Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi.

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!                    

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yıldız tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Naci Koloğlu yırca Haberi

Naci Koloğlu yırca

7 Kasım'da Kolin Şirketler Grubu'nun termik santral yapmak için kestiği zeytin ağaçlarıyla gündeme gelen Yırca köyü, bu kez de Danıştay kararı nedeniyle ilgi odağında. Çünkü, Danıştay acele kamulaştırma kararını bozdu. Kolin de kararın ardından bölgede daha önceden taahhüt ettiği 60 bin ağacın dikimine başladı. 


ZEYTİN YASASI VAR 

Olayların ardından ilk defa açıklamada bulunan Kolin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, Danıştay kararını şöyle yorumladı: "Zaten yürütmeyi durdurma kararı vardı. Biz de durdurmuştuk. Yasal süreç devam ediyor. Daha üst kademeler var. İncirin, kayısının, fındığın yasası yok. Zeytinliklerle ilgili bir yasa var. Neden var, bilemiyorum... Bu yasanın gözden geçirilmesi lazım. Çünkü kendi içinde çelişkiler var. Burada hali hazırda çalışan 1950 tarihli santral var. Yasa 1939'da çıkmış. Sonra yapıldıysa o ağaçlar neden dikilmiş?...