05 / 05 / 2024

Naci Şanlıer

Naci Şanlıer

Şanlıer Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Naci Şanlıer tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Melikşah Sokak'ta kuruldu.

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depreminde fay eğer peş peşe kırılırsa 7.5'e kadar çıkar...

Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesinde beklenen depremin, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri gibi fayın diğer kollarının kırılmasını tetikleyebileceğini kaydederek, "Bu da peş peşe kırılabilir. O zaman depremin büyüklüğü 7,5'e kadar çıkabileceğini düşünü

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Bölgede yeniden büyük bir deprem olur mu? Naci Görür’den o soruya net yanıt!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem felaketinden sonra bölgede yeniden büyük bir deprem olacağı ile ilgili söylentilerle ilgili Prof. Dr. Naci Görür’den yanıt geldi. Bu ve merak edilen diğer konularla ilgili görüşlerini açıklayan Görür, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Görür’ün konuyla il

Öfş İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfş İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Şanlıer tarafından kuruldu.

Dolar bozdurmak isteyenler durun! Ekonomist Selçuk Geçer o tarihi paylaştı! Taş üstünde taş kalmayacak! Hemen bakın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki durağanlık karşısında elindeki dolarlarını satmak isteyenlere için kritik açıklamalarda bulundu. Dolar bozdurmak isteyenler durun! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam bu kadar olacak! Hemen bakın...

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Faruk Şanlıer ve Saniye Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Naci Görür'den İzmir'deki depremlere ilişkin açıklama!

İzmir'de en büyüğü 3.9 büyüklüğünde olan ve sık sık meydana gelen depreme ilişkin açıklamalarda bulunan deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, "Bu depremlerin bir kısmı 6,9 Sisam depreminin artçısı, bir kısmı da diğer faylar üzerinde gelişen tetiklenmiş depremler" dedi.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Konutta en değerli iller: Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep!

Koronavirüsün etkisinin azalmasıyla birlikte ev fiyatları da aynı hızda yükseldi. Nüfusun en yoğun olduğu ve konut değer artışının en yüksek olduğu iller ise Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep oldu.

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden 3 kişiye para cezası!

Şanlıurfa Narlıova Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı sebebiyle kavga eden 3 kişiye de sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira ceza uygulandı.

Naci Şanlıer Haberi

Naci Şanlıer

Şanlıer Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Naci Şanlıer tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Melikşah Sokak'ta kuruldu. 


Şanlıer Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve...