13 / 05 / 2024

Nafiz Gürman bayraklı imar

Nafiz Gürman bayraklı imar

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen "Dostluğa Merhaba" toplantısına katıldı. Başkan Karabağ, "Nafiz Gürman Mahallesi'nin de imar planlarını değiştiriyoruz. Vatandaşlarımız müteahhitle kendisi pazarlık e

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Gümüş yatırımcıları heyecanla bekliyor! Gümüş 13 liraya doğru tırmanıyor!

Gümüş fiyatları, doların etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,20 dolara kadar yükseldi. Gümüşün gram fiyatı ise 13 liraya doğru tırmanışta. İşte gümüşte son dakika gelişmeler..

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertürk Görman tarafından açıldı.

Joi Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Joi Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Peker ve Gürman Şeremetli ortaklığında kuruldu.

Joi Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joi Turizm Anonim Şirketi  Gaziosmanpaşa’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Gürman Şeremetli  ve Yılmaz Peker tarafından kuruldu.

İzmir depreminde hasar gören aile sağlığı merkezi meclis gündeminde!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı'da hasar gören apartmanları tahliye etmeyen esnafa tepki!

Aylar önce İzmir'de gerçekleşen ve en çok Bornova ile Bayraklı ilçelerinde ağır hasara yol açan depremin sonrasında onlarca apartman tehlikeli olması nedeniyle tahliye edildi.  Ancak hasar gören binalarda hala faaliyet gösteren esnaflar, tepkilere neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Önceki gün Bayraklı'daki deprem konutlarının temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. 

Bayraklı'ya ilk konteyner cuma günü konulacak!

Bakan Murat Kurum, konteyner yapım sürecini AFAD'ın yürüttüğünü, Bayraklı'da 1000 konteynerlik alanda faaliyetlerin sürdüğünü, cuma günü itibarıyla ilk konteynerin konulacağın

Bayraklı sakinleri evlerini terk ediyor!

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde çok sayıda bina yıkıldı. Binaların en çok hasar gördüğü Bayraklı ilçesinde evleri hasar görmeyen vatandaşlar da evlerini terk etti.

İzmir Bayraklı'da enkaz kaldırma çalışmaları hız kesmiyor!

İzmir'de geçen cuma günü meydana gelen depremde birçok bina hasar gördü ve can kayıpları yaşandı. En çok hasar gören Bayraklı ilçesinde enkaz çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de son durum ne?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, cuma günü İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından büyük hasar gören Bayraklı sokaklarını dolaştı. Onlarca kişiye mezar olan apartmanları ve deprem bölgesindeki son durumu yerinde inceledi.

Nafiz Gürman bayraklı imar Haberi

Nafiz Gürman bayraklı imar

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen "Dostluğa Merhaba" toplantısına katıldı. Başkan Karabağ, "Nafiz Gürman Mahallesi'nin de imar planlarını değiştiriyoruz. Vatandaşlarımız müteahhitle kendisi pazarlık edecek" dedi Nafiz Gürman Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yanı sıra, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, Bayraklı İlçe Müftüsü Osman Arslan, Bayraklı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Fatih Ersen ve mahalle sakinleri katıldı. Dostluğa Merhaba buluşmasını geleneksel hale getirdiklerini belirten Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın, "Hepimizin amacı belli. Mahallemize hizmet. Sorunları konuşup çözüm yollarını aramak" dedi.


İmar planları değişiyor

Başkan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'nin imar planlarını değiştireceklerini, bunun için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Karabağ, "Çay ve Tepekule mahallelerinin imar planlarını değiştirdik. Büyükşehir'den onay bekliyoruz. Buradan...