02 / 05 / 2024

Nafız Paşa Konağı

Nafız Paşa Konağı

Nafız Paşa Konağı'nın önüne koydukları konteynırın içinde 2 metrelik çukur kazan şüpheliler defineci çıktı

Nafız Paşa Konağı'nın önünde kazı yapanlar defineci çıktı!

Nafız Paşa Konağı'nın önüne koydukları konteynırın içinde 2 metrelik çukur kazan şüpheliler defineci çıktı

Nafız Paşa Konağı'nın önünde kazı yapanlar defineci çıktı!

Nafız Paşa Konağı'nın önüne koydukları konteynırın içinde 2 metrelik çukur kazan şüpheliler defineci çıktı

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Şemsi Paşa Camii tartışması: Mahir Polat'tan tepki!

Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nin deniz kısmına eski İBB yönetimince yapılan ve caminin hasar görmesine neden olan kıyı şeridi projesine tepki gösteren Mahir Polat, "Uygulama tüm Üsküdar tarihi kıyı bandını zalimlik düzeyinde geri dönüşsüz bir şekilde yok etti" dedi.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Paşa Döner 2020’de 200 şubeye ulaşacak!

Türkiye'de fast food pazarının yüzde 60'ın geleneksel lezzetlerin oluşturduğunu dile getiren Paşa Döner İcra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan,"Türkiye'de sektör lideriyiz, 2020'de yüzde 25 büyümeyle 200 şubeye ulaşacağız" dedi...

Zagnos Paşa Camisi satılıyor iddiaları asılsız çıktı!

Zagnos Paşa Camii'nin satılacağı iddialarına ilişkin açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Birol Şahin, "Ortada da bir satış işleminin olması söz konusu değildir." dedi...

İshak Paşa Hamamı yeniden satışa çıkarıldı!

1940'lı yıllarda İshak Paşa Hamamı'nı satın alan Abdullah Münir Akyıldız’ın torunları bugün hamamı yeniden satışa çıkardı.

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Yıkılan Münif Paşa Konağı otopark oldu!

Cağaloğlu’ndaki “Pembe Köşk" olarak da bilinen, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin Genel Merkez Binası olarak da bir dönem kullanılan tarihi Münif Paşa Konağı’nın alanı otopark alanı oldu.

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Tarihi Hacı Halit Ağa Konağı yıkılmayı bekliyor!

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesine bağlı olan Gürleyik Mahallesi'nde bulunan Tarihi Hacı Halit Ağa Konağı yıkılmaya yüz tuttu. 1997 yılında çökmeye başlayan tarihi konağın yıkık hali görenleri düşündürüyor.

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi, 94 pafta, 275 ada, 46 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Nafız Paşa Konağı Haberi

Nafız Paşa Konağı

Üsküdar'da Başbakan Erdoğan'ın evine 900 metre mesafedeki Nafız Paşa Konağı'nın önüne koydukları konteynırın içinde 2 metrelik çukur kazan şüpheliler suikastçı sanılarak yakalandı. Ancak zanlılar defineci çıktı

İstanbul Üsküdar'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın evine 900 metre mesafede bulunan Nafız Paşa Konağı'nın Kısıklı Caddesi'ne bakan tarafında 2 metre çukur kazan şüpheliler suikastçı sanıldı ancak defineci çıktı. Üsküdar Asayiş Büro Amirliği dedektiflerini alarma geçiren olay, 19'uncu yüzyılda inşa edilen ve 2'nci Abdülhamid'in saray doktoru (Şeyh'ül Etibba) Nafiz Paşa'ya ait konakta 9 Ocak'ta yaşandı. Belediye işçisi kılığındaki şüpheliler A.G.(46), N.G.(36) ve İ.H.(31) Kısıklı Neşet Bey Sokağı'nda yer alan konağın eski Kısıklı Caddesi'ne bakan kısmını hedef aldı. İstanbul Kültür Mirası ve Kültür Ekonomisi Sivil Mimari Yapılar envanterinde bulunan konağın Başbakan Erdoğan'ın...