21 / 05 / 2024

Nagahan Kayhan

Nagahan Kayhan

Kayhan Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, 12 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Nagahan Kayhan tarafından kuruldu...

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Mechart Mühendislik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechart Mühendislik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Onur Kayhan tarafından kuruldu.

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kıratlı ve Mustafa Akbey ortaklığında kuruldu.

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Karakaş, Sami Ateş ve Serkan Uslubaş ortaklığında kuruldu.

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kilimci tarafından kuruldu.

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

İndirim geliyor! İşte et fiyatlarını düşürecek 'besi çiftliği' hamlesi! Detayları açıklandı

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Türkiye'nin birkaç bölgesinde özellikle büyükşehirlere yakın yerlerde besi çiftliği kurmayı planladıklarını söyledi.

Et ve Süt Kurumu besi çiftliği kuruyor! Canlı stok yönetimiyle kırmızı et fiyatları düşecek! 

ESK Genel Müdürü Kayhan, Türkiye'nin birkaç bölgesinde besi çiftliği kurmayı hedeflediklerine dikkat çekerek, canlı stok yönetimi ile ilgili konuştu. 

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü olan Mustafa Kayhan, Ankara'daki marketlere gereksinim duydukları miktarda karkas et temin edeceklerini ifade etti. İşte detaylar...

Et ve Süt Kurumu'nun Ramazan ayı fiyatları kesinleşti! İşte fiyatlar!

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Ramazan ayı fiyatları belli oldu. ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "MAP (modifiye atmosfer paketleme) ambalajlı birer kg’lik kıyma ve kuşbaşı vereceğiz. Kıymanın kilogramı 140 lira, kuşbaşının kilogramı da 150 TL’den market raflarında satılacak" dedi.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhani Kayhan tarafından kuruldu.

Nagahan Kayhan Haberi

Nagahan Kayhan

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Halkçı Sokak NO:27 Kat:5 adresinde faaliyete geçirildi. 12 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Nagahan Kayhan tarafından...