05 / 05 / 2024

NAHBın ilk Türk üyesi

NAHBın ilk Türk üyesi

ŞEHİR merkezinde gerçekleştirdiği Trend markalı projeleriyle dikkat çeken Göğüş Gayrimenkul, Amerikan National Association of Home Builders ' ın ( NAHB ) ilk Türk üyesi oldu...

Türk müteahhitlik sektörü yurt dışında 2024'ün ilk çeyreğinde 4,3 milyar dolarlık iş üstlendi!

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi verilere göre Türk müteahhitlik sektörünün 2024'ün ilk çeyreğinde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 4,3 milyar dolar şeklinde oldu.

Asgari ücrette son dakika! Türk-İş için alt sınır 14 bin TL!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı resmen asgari ücrete yapılacak zamda. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını 11 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirecek. Kritik süreç öncesi, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, beklentilerini anlattı. İşte detaylar...

TÜRK-İŞ'ten son dakika asgari ücret açıklaması: 2024 maaş zammı görüşmelerinde bir ilk yapılacak!

Asgari ücret 2024 yılı maaş zammı merak edilirken açıklamalar peş peşe geliyor. TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün Atalay, gelecek yıl geçerli olacak asgari ücret görüşmelerinde, TÜRK-İŞ heyetinde ilk kez 4 işçiye yer vereceklerini açıkladı. 

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını Türk şirketi kuracak!

Türk ilaç sektörünün önemli oyuncularından GEN, Azerbaycan Yatırım Şirketi (AIC) ve ilaç şirketi SIA Pharmaceutical LLC ile birlikte, Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 2023'ün ilk yarısında 349,5 milyar TL'yi buldu!

Türk Lirası ile gerçekleştirilen dış ticaret hacmi, 2023 yılının ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 129,3 arttı ve 349 milyar 488 milyon TL'ye ulaştı.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 2023'ün ilk çeyreğinde 163,5 milyar TL'ye ulaştı!

Türk lirasıyla yapılan dış ticaret hacmi 2023'ün ilk çeyreğinde, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 141,6 arttı ve 163 milyar 491 milyon TL şeklinde hesaplandı.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Türk Hava Yolları dolgun maaş ile kabin memuru alımı yapacak! İşte detaylar

Türk Hava Yolları dolgun maaş ile kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları (THY), alımlarını depremzedeler için açtığını bildirdi. THY'nin yayımladığı ilana göre, depremden etkilenen kişiler veya birinci derece yakınları arasından kabin memuru alımı yapılacak. Alımlara ilişkin merak

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

NAHBın ilk Türk üyesi Haberi

NAHBın ilk Türk üyesi

ŞEHİR merkezinde gerçekleştirdiği Trend markalı projeleriyle dikkat çeken Göğüş Gayrimenkul, Amerikan National Association of Home Builders'ın (NAHB) ilk Türk üyesi oldu. 1942'de kurulan NAHB, ABD'nin inşaat şirketleri ve tedarikçilerinin üye olduğu en büyük organizasyonlardan biri kabul ediliyor. NAHB, dünyadan inşaat firmalarını bir araya getirerek sektöre yeni iş imkânları yaratılmasını sağlıyor. 


Akşam...