03 / 05 / 2024

Nahide DEMİR

Nahide DEMİR

Edirne Belediyesi'nin TCDB konusunda yaptığı Uygulama çalışmalarını aktarmak üzere, Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Nahide Demir ve Belediye görevlisi Ayten Sünetçiler, Ankara'da Deneyim Paylaşım Atölyesi toplantısına katıldılar.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Özel sektör çalışanlarına son dakika müjdesi! Ocak'tan sonra o ödeme tam 35 bin 108 TL'ye yükselecek!

Özel sektör çalışanlarına ödenecek kıdem tazminatı resmen artıyor. Peki kıdem tazminatı tavanındaki artış hangi çalışanları etkileyecek? İşte ayrıntılar... 

Yapay zekâ kontrollü Samsung WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi çıktı!

Teknoloji denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Samsung, yapay zekâ kontrollü kurutmalı çamaşır makinesini müşterilerinin beğenisine sundu. Ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Samsung, kredili ödem imkânının da bulunduğunu açıkladı.

Kıdem tazminatı nedir? Kıdem tazminatı ne kadar, nasıl hesaplanır?

Kıdem tazminatının ne kadar olacağı asgari ücret zammı gündemdeyken sorgulanıyor. Peki, Kıdem tazminatı nedir, kıdem tazminatı ne kadar? İşte detaylar...

Beko Dem Çay Makinesi en ucuza nereden alınır? Fiyatları ne kadar?  İşte Beko 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler dikkat! Sizin için BKK 2220 IC Beko Dem Çay Makinesi Çay Makinesi'ni en ucuza alabileceğiniz yerleri araştırdık ve listeledik. İşte Beko dem çay makinesi özellikleri ve fiyat listesi..

Hangi EYT’li, ne kadar tazminat alacak? Kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar oldu?

EYT’le ilgili düzenlemenin yürürlüğe girmesinin ardından milyonlarca kişi emeklilik dilekçesi vermeye başladı. Sürecin resmen başlaması ile kıdem tazminatı ve emekli aylığı hesaplamaları yapan EYT’liler için detaylar da birer birer netleşti.

EYT’liler kıdem tazminatı alabilir mi? EYT’lilerin tazminatını kim öder?

EYT düzenlemesi 28 Şubat tarihinde görüşüldü ve Meclis'ten geçme kararı alındı. Bu düzenlemenin kabul edilmesinden sonra EYT'de kıdem tazminatı gündeme geldi. İşte detaylar!

2023 Ocak kıdem tazminatı ne kadar? 7 yıllık tazminat ne kadar 2023?

Kıdem tazminatı her çalışanların ilgilendiği konulardan bir tanesidir. Bundan dolayı pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Emekliliği gelenler dikkat! Emeklilik ertelenebilir mi? 2023'te emekli olan daha çok maaş alır mı? Bir bir açıklandı!

Emekliliği gelen çalışanlar son günlerde maaş ve kıdem tazminatı hesaplaması yapmaya başladı. Peki Emeklilik ertelenebilir mi? 2023'te emekli olan daha çok maaş alır mı? Bir bir açıklandı!

Nahide DEMİR Haberi

Nahide DEMİR

Birleşmiş Milletler Kadınların İnsan Haklarını Geliştirilmesi Ortak Programı (BMOP) Kapsamında BM Kadın Birimi ve Türk Belediyeler Birliği (TBB) tarafından 'Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme Projesi Çerçevesinde, Ankara'da Deneyim Paylaşım Atölyesi toplantısı düzenlendi. 



Ankara'da 14-15 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleşen. Deneyim Paylaşım Atölyesi toplantısının amacı 2015-2019 yılı stratejik planın ve bütçenin onayından sonra TCDB uygulamalarının sonraki süreçte çalışmaları hakkında Belediye ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile deneyim paylaşımı yapılması ve gelecekte TCDB faaliyetlerine dair görüş alışverişinde bulunulması idi. Bu Atölye çalışmalarında Edirne'nin yanı sıra diğer pilot illerden (Eskişehir, Çanakkale, Gaziantep. Kocaeli,Kahramanmaraş, Kayseri, Erzincan, Aydm, Ordu ve Kastamonu) temsilciler katılırken; Edirne Belediyesinin TCDB konusunda yaptığı çalışmaları aktarmak üzere Birleşmiş Milletler Proje Sorumlusu Ayten SÜNETÇİLER ve Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Nahide DEMİR katıldı. 



Edirne'den ayrıca Kadın...