01 / 05 / 2024

Naim Çetinel

Naim Çetinel

Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naim Çetinel tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Balkan Damlapark'ta son fırsat!

Balkan Damlapark, Karnur İnşaat tarafından Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Balkan, Naim Süleymanoğlu Caddesin'de yükseliyor. Balkan Damlapark projesinde son dairenin satışı devam ediyor. 

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi hakim karşısına çıktı!

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kırdığı gerekçesiyle hakkında "silahla konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 4 seneye kadar hapis istemiyle dava açılan 93 yaşındaki Naim Akgün hakim karşısına çıktı.

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. kuruldu!

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. Başakşehir’de Naim Çiftçi tarafından kuruldu.

Torbalı 425 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 425 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Torbalı 305 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 305 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Torbalı 301 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 301 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi’nde istihdam edilecek personeller için başvuru şartlarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Araba almayı düşünenlere kötü haber geldi! Arabalara yüzde 80 zam geliyor!

Arabamcom Pazarlama Müdürü Naim Çetintürk, sıfır ve ikinci el otomotiv sektörü ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Çetintürk'ün o açıklamaları...

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Eby Çelik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eby Çelik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli  ile Naim Durgun tarafından kuruldu.

Naim Çetinel Haberi

Naim Çetinel

Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naim Çetinel tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu. 


Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İNŞAAT;  Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, tretuvar, bordür, her türlü yol asfaltlama işleri ve taşeronluk hizmetleri yapmak. Her türlü inşaat malzemelerin imalatı, tuğla, kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç...