06 / 05 / 2024

nakdi ücret mart 2021

nakdi ücret mart 2021

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Mart ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Nisan'da yapacağız" dedi.

Açlık sınırı ile asgari ücret farkı 356 TL oldu! Son dakika: Açlık sınırı 16 bin 646 TL, yoksulluk sınırı 57 bin 578 TL!

BİSAM rakamlarına göre, Mart'ta açlık sınırı 16 bin 646 TL, yoksulluk sınırı 57 bin 578 TL olarak belirlendi. Açlık sınırı ile asgari ücret farkı 356 TL olarak açıklandı. İşte o rakamlar...

Devletten dev destek! 6.9 milyon çalışanı yakından ilgilendiriyor

Kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği depremin yaşandığı 11 ilde de çalışanlara rahat nefes aldırdı. İşte tüm detaylar...

TÜİK merakla beklenen verileri açıkladı! Mart ayında en çok onun fiyatı yükseldi! 

TÜİK Mart ayı enflasyonu ile alakalı verileri paylaştı. Açıklanan bilgiler bağlamında en çok ücret yükselişinin %19,90 seviyesi ile dana etinde olduğu kayıtlara geçti. En çok gerileme Karayolları ile şehirlerarası yolculuk taşımacılığında gerçekleşirken rakamlar %6,25 oranında gerileme oldu.

Pandemi döneminde verilmişti! Şimdi verilmesi yeniden gündemde!

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden etkilenen on kentte kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulanacağı bildirildi. İşsizlik Sigortası Fonu'ndan karşılanacak olan kısa çalışma ödeneği, depremden etkilenen iş yerleri çalışanlar için ödenecek.

Yaralar sarılmaya devam ediyor! 10 ilde nakdi ücret kararı verildi

Yüzyılın afeti olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkez üslü arka arkaya yaşanan 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı duyuruda 10 ilde kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulanacak.

Depremin vurduğu bölgeye kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği geliyor!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin vurduğu 10 ilde yaraları sarabilmek adına hemen her gün peş peşe yeni kararlar alınıyor. İşte bu kararlardan biri de bugün açıklandı ve depremin vurduğu 10 il için kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği uygulanacağı duyuruldu.

Asgari Ücret ile ilgili flaş iddia! Mart'ta artacak mı?

8 bin 500 liralık asgari ücret 1 Şubat 2023 itibariyle çalışanların eline geçti ancak çoktan açlık sınırının altında kaldı. Ek zammın seçimden önce yapılması bekleniyor. Mart'ta 10 bin lira olacağı iddiası geldi.

EYT'den emekli olacaklar dikkat! Kısa çalışma ödeneği alanlar için sevindiren gelişme

EYT düzenlemesinin hayata geçmesi bekleniyor. Kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteğinden yararlanan sigortalılar, SGK’ya eksik bildirilen günleri tamamlayabileceği öğrenildi. Uygulamanın nasıl olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. İşte tüm ayrıntılar...

Devletten vatandaşa büyük destek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işsizlik ödeneği kapsamında yaklaşık 8 milyon kişi için toplam 57 milyar lira ödeme yapıldığını açıkladı.

Son dakika: Nakdi ücret desteği bitti mi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından sonra şartları kolaylaştırmak için kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşından faydalanamayanlara nakdi ücret desteği verilmeye başlanmıştı.

Bakan Bilgin açıkladı: Ödemeler 9 Temmuz'da hesaplarda!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den milyonlarca vatandaşı ilgilendiren güzel haber geldi. Bakan Bilgin, haziran ayına yönelik nakdi ücret desteği ödemelerinin yarından itibaren yapılacağını duyurdu.

Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı sona erdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında istihdamı korumak için uygulanan kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işten çıkarma yasağı sona erdi.

Nakdi ücret başvuruları devam ediyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Salgın Destek Programı' adı altında e-Devlet üzerinden yapılan başvurular neticesinde 108 bin 262 haneye daha 1000'er liralık nakdi destekte bulunduklarını açıkladı.

nakdi ücret mart 2021 Haberi

nakdi ücret mart 2021

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Mart ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 9 Nisan'da gerçekleştirileceğini duyurdu.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; ödemelerin banka hesapları üzerinden yapılacağını anımsatan Bakan Selçuk, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla gerçekleştirileceğini yineledi.

Bakan Selçuk "Nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Nisan'da yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE KADAR 2021?

2021 yılı günlük Nakdi Ücret Desteği miktarı, 13 Ocak 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile asgari ücret artış oranında (%21,56) artırılarak günlük 47,70 TL'ye çıkarıldı.

Nakdi Ücret Desteği, bir ay içerisinde en fazla 30 gün olmak üzere işçinin kendisine ödeniyor. Ödemeler, ilgililerin işverenleri tarafından bildirilen; IBAN/ PTT şube gibi ödeme kanalları aracılığıyla İŞKUR tarafından yapılmaktadır.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE KADAR...