16 / 05 / 2024

Nakkaş Cıty Gayrimenkul Kimin

Nakkaş Cıty Gayrimenkul Kimin

Nakkaş Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi 73 bin TL sermaye ile bugün Özal Durğun imzasıyla kuruldu.

Emlak dolandırıcıları şimdi de yabancı yatırımcıların peşinde! 142  gayrimenkul satışı sonları oldu!

Mülk edinme yoluyla yabancı kişiler Türk Vatandaşlığı alabiliyor. Yabancıya konut satışları devam ederken dolandırıcılar şimdi de yabancıların peşine düştü. Yabancı yatırımcılara sahte evraklarla toplam 142 gayrimenkul satışının yapıldığı ortaya çıktı.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Gayrimenkul dolandırıcılarının oyunlarını bozacak yöntemler deşifre oldu! Gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler!

Ev, arsa, arazi gibi taşınmazların alım satımı konusunda dolandırıcılık haberleri her geçen gün artıyor. Çeşitli oyunlarla vatandaşları mağdur eden dolandırıcılara karşı dikkat edilmesi gereken yöntemler belli oldu. İşte gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler...

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Nakkaş Cıty Gayrimenkul Kimin Haberi

Nakkaş Cıty Gayrimenkul Kimin

Nakkaş Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi 73 bin TL sermaye ile bugün Özal Durğun imzasıyla kuruldu. 


Nakkaş Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, devre tatil , apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, organizasyonlar kurmak, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, işletmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü turistik tesisler, devremülk, otel, motel, pansiyon, kamping,...