04 / 05 / 2024

Nakliyeciler Sitesi yıkıldı mı

Nakliyeciler Sitesi yıkıldı mı

Akzirve Gayrimenkul'ün proje geliştireceği Zeytinburnu NAKO arazisinde yıkım dün gece başladı. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi. 

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Depremlerde yıkılan Diyar Galeria Sitesi'nin bilirkişi raporu açıklandı! Galeria Sitesi neden yıkıldı? Kimler kusurlu?

Diyarbakır’da depremde iki bloğu yıkılan, 89 kişinin yaşamını yitirdiği Diyar Galeria sitesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma çerçevesinde ek bilirkişi raporu tamamlandı. Peki Galeria Sitesi neden yıkıldı?

Antalya Gaziler Mahallesi'ndeki evler yıkıldı!

Antalya'nın Gaziler Mahallesi'ndeki Küçük Sanayi Sitesi'nin arazisi içerisinde kaldığı gerekçesiyle bölgedeki sera ve evler iş makineleriyle yıkıldı. Mahalle sakinleri yıkımı durdurmak istemesi üzerine jandarma müdahale ederken, havaya ateş açıldı.

Zeytinburnu Tercüman Sitesi'nin bahçe duvarı yıkıldı!

Zeytinburnu’daki Tercüman Sitesi’nin bahçe duvarı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkımın kanunsuz olduğunu, yılbaşı sabahı 06.00 sıralarında yıkıma anlam veremediklerini söyledi.

Ankara Kumrular İkamet Sitesi yıkıldı!

Ankara’da 1950’li yılların çağdaş mimari anlayışını yansıtan Kumrular İkamet Sitesi tescil davası devam ederken acımasızca yıkıldı.3 bloktan oluşan ve mavi mozaikli duvarlarıyla dikkatleri çeken yapı yerle bir edildi.

Silivri Şirin Sitesi’ndeki metruk bina yıkıldı!

1999 depreminden bu yana Silivri Konutlar Bölgesi’nde ciddi bir tehlike oluşturan Şirin Sitesi’ndeki metruk bina, Silivri Belediyesi’nin koordinesiyle can ve mal kaybına sebebiyet vermeden başarıyla yıkıldı.

Salihli'deki Dur-geç köprüsü törenle yıkıldı!

Salihli ilçesinde Alaşehir Çayı üzerinde bulunan ve tek şeritli olmasından dolayı halk arasında "dur-geç" köprüsü olarak bilinen 54 yıllık köprü, yenisi yapılmak üzere törenle yıkıldı.

Yağış nedeniyle Çukurçayır'da bir sitenin istinat duvarı yıkıldı!

Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. Çukurçayır mahallesinde bir sitenin caddeye bakan istinat duvarı yoğun yağış nedeniyle yıkıldı.

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 340 bina yıkıldı!

TOKİ ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde şimdiye kadar 340 bina yıkıldı. Hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 133 milyon TL ödeme yapıldı.

Osmangazi'de 2 kaçak bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Bürosu ekipleri tarafından kaçak olduğu tespit edilen Kayhan Mahallesindeki tek katlı bir bina ve Hocahasan Mahallesinde yer alan bir apartmanın dördüncü katına yapılan çatı katı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

Kocaeli Dilovası'ndaki kaçak binalar yıkıldı!

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından 775 sayılı Gecekondu Kanunu’nun 18. maddesine istinaden Dilovası ilçesinin Tavşancıl ve Mimar Sinan mahallelerinde, 2-B ve Maliye Hazinesi’ne kayıtlı 3 adet yapı yıkıldı.

Dilovası’ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından 775 sayılı Gecekondu Kanunu’nun 18. maddesine istinaden Dilovası ilçesinin Tavşancıl ve Mimar Sinan mahallelerinde, 2-B ve Maliye Hazinesi’ne kayıtlı 3 adet yapı yıkıldı.

Gaziantep'te sel baskını nedeni ile 1 ev yıkıldı!

Gaziantep İslahiye ilçesinde sağanak nedeni ile 1 ev yıkıldı. Kaymakam Ünal Çakıcı, yağışın etkili olduğu Boğaziçi, Tespi, Tandır, Kayabaşı ve de Yağızlar mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Nakliyeciler Sitesi yıkıldı mı Haberi

Nakliyeciler Sitesi yıkıldı mı

Zeytinburnu'nda yer alan Nakliyeciler Sitesi'nde hareketli dakikalar yaşanıyor. 7 blok ile 254 iş yerinden oluşan Nakliyeciler Sitesi'nin arazisi 2014 yılında satılmıştı. Yıkım kararının uygulanacağı bilgisine ulaşan ambar esnafı ve çalışanları, sitenin giriş-çıkışını kamyon ve TIR’larla kapattı.


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Nakliyeciler Sitesi’nin yıkım çalışmalarını protesto eden ambar çalışanlarıyla polis arasında 6 saat süren gerilim yaşandı. Ardından 17 dükkanın yıkımı gerçekleştirilmişti. Öğle saatlerine doğru sitenin 1. sokağında yıkıma devam kararı alındı. Kepçelerle dükkanların yıkımına devam edildi.


Karar üzerine dükkanlar acele bir şekilde boşaltıldı. Bazı dükkan sahibi ve işçiler duruma tepki gösterdi. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı Nakliyeciler Sitesinde yıkım devam ediyor.

 


Akzirve projeye başlayacak

156 dönümlük arazide Akzirve Gayrimenkul bu yıl içinde projeye başlamayı planlıyor. Hayata geçirilecek...