02 / 05 / 2024

nako arazisi eylem

nako arazisi eylem

Zeytinburnu Ambarlar Nakliyeciler Sitesi'nde faaliyet gösteren ve yıkım kararına direnmeye çalışan bir grup eylem yaptı. 

Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesine durdurma kararı!

Suudi Arabistanlı Al Qemam Grubu’nun Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Akzirve Gayrimenkul’ün NAKO arazisi üzerinde hayata geçireceği proje yargı kararıyla durduruldu.

Zeytinburnu NAKO arazisi için hak sahiplerinden açıklama!

Parsel anlaşmazlığı yaşanan Zeytinburnu NAKO arazisinin hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

NAKO arazisi hak sahipleri bugün basın açıklaması yapacak!

Parsel anlaşmazlığı yaşanan NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.

NAKO arazisi Akzirve Gayrimenkul'e kaça satıldı?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Zeytinburnu Ambarlar arazisini kaça satın aldı? Suudi yatırımcı Akzirve, NAKO arazisini kaça aldı? NAKO arazisi kaç milyon dolara satıldı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut, Emlakkulisi.com'a açıkladı.

NAKO Ambarlar, Akzirve Gayrimenkul’e nasıl satıldı?

Zeytinburnu NAKO arazisi nasıl Akzirve Gayrimenkul’ün oldu? NAKO Ambarlar, kaça satıldı? Topyekün arazi satışı mı gerçekleşti, kime ne kadar peşin para ödendi , kim nasıl kat karşılığı anlaşma yaptı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut anlatıyor...

2B arazisi alırken nelere dikkat edilmeli!

2B arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden gerçekleşiyor. Ancak 2b arazisi satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. 2B arazisi alırken nelere dikkat edilmeli!

2B arazisi rayiç bedelleri nasıl belirlenir?

Rantı yüksek olan illerde, orman vasfını kaybetmiş hazine araziler 2b arazi olarak karşımıza çıkıyor. 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. Peki, 2b arazisi rayiç bedelleri nasıl belirlenir?

Malatya'da kuraklık nedeniyle tarlasını sulayamayan çiftçilerden eylem!

Malatya'da kuraklık nedeniyle tarlasını sulayamayan çiftçiler eylem yaptı.Battalgazi ilçesinde Tohma Çayı'nın kuraklıktan etkilenmesi nedeniyle arazisini sulayamayan bir grup çiftçi, Karakaya Baraj Gölü'nden kanallara su bırakılmasını talep etti.

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı!

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir gurup esnaf, turistlerin tur acenteleri tarafından alışveriş için yalnızca anlaşmalı bazı işyerlerine yönlendirildikleri gerekçesiyle eylem yaptı

İstanbul-İzmir otoyol projesinde kamulaştırma için eylem düzenlendi!

İstanbul - İzmir Otoyol projesinde, imar planı ve proje bağlamında teknik hataların bulunduğunu öne süren Bornovalılar, kamulaştırmada belirlenen değerlerin de düşük olduğunu belirterek eylem düzenledi.

Sinpaş GYO Çakmak arazisi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alan Çakmak arazisi değerleme raporunu yayınladı.

İZSU, Çeşme için 5 maddelik acil eylem planı hazırladı!

Çeşme ilçesinde yaz aylarında artan su ihtiyacını karşılamak ve ilçeyi susuz bırakmamak için İZSU Genel Müdürlüğü, 5 maddelik acil eylem planı hazırladı. Buna göre ilk önce iletim hattındaki su kaçaklarını önlemek için çalışmalar başladı.

Kumburnu ve Belceğiz plajlarının devredilmesi sebebiyle eylem yapıldı!

Muğla 'nın Fethiye İlçesi 'nde dünyaca ünlü Kumburnu ve Belceğiz plajlarının işletme hakkının özel bir şirkete verilmesine tepki gösteren yaklaşık 2 bin Fethiyeli eylem yaptı.

nako arazisi eylem Haberi

nako arazisi eylem

Zeytinburnu'nda yer alan Ambarlar Nakliyeciler Sitesi'nde faaliyet gösteren ve yıkım kararına direnmeye çalışan bir grup İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önünde eylem yaptı. Bölgedeki yıkım çalışmaları tamamlandı ve molozlar kaldırılıyor. 


Hürriyet'ten Fatma Aksu'nun haberine göre, Aksaray’da toplanıp “Nakliyeciler sitesinin keyfi kanunsuz yıkımının sorumlusu İstanbul büyükşehir belediyesidir” yazılı pankartın ardında yürüyüşe başlayan grup Saraçhane’deki Belediye Sarayı önüne geldi. Grup sloganlar attı. 

Zeytinburnu NAKO arazisinde yıkım...